fbpx

Βαλκανικό ΙΔ: Πέντε μετάλλια για την Ελληνική ομάδα στη Ρουμανία

Βαλκανικό ΙΔ: Πέντε μετάλλια για την Ελληνική ομάδα στη Ρουμανία

Πέντε μετάλλια ήταν ο απολογισμός της εκπληκτικής επίδοσης των Ελλήνων αθλητών της ιππασίας, κατά τη διάρκεια του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιππικής Δεξιοτεχνίας, στο Μπαϊκόι της Ρουμανίας, στο διάστημα 16-18/09.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία των εφήβων, η Ατσαλάκη Ιζαμπέλλα με την Desteny, ο Κατσίκης Αλέξανδρος με τον Barthez 4, η Οικονόμου Ιλένια με τον King Black και η Ρέτσου Χριστίνα με την Elise, κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο, με συνολικό ποσοστό 194.747.

Και στο ατομικό αγώνισμα, το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε στο χθεσινό αγώνισμα freestyle πάλι ο Κατσίκης Αλέξανδρος, με τον Barthez 4 με ποσοστό 67,76%.

Επιπλέον, στην Κατηγορία παίδων, η Γιαννοπούλου Δανάη με τον White Man, η Ατσαλάκη Καρολίνα με τον Spoekedammetje, η Μεϊμάρη Κορίνα με τον Hidde fan E Coulissenhoeve και Νικολαΐδη Μαλβίνα με τον Gjis κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο, με συνολικό ποσοστό 208,29%.

Ενώ στο ατομικό αγώνισμα, ηπρωταθλήτρια παίδων Γιαννοπούλου Δανάη, με τον White Man, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, με ποσοστό 73,618%.

Τέλος, στην κατηγορία ενηλίκων, η Σαχίνογλου Χριστίνα, με τον Damor, πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο χθεσινό τελικό αγώνισμα freestyle, με ποσοστό 65,13%.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιππασία