fbpx

Βαλκανικό ΙΔ: “Ασημένιος” ο Αλέξανδρος Κατσίκης στην Ρουμανία

Βαλκανικό ΙΔ: “Ασημένιος” ο Αλέξανδρος Κατσίκης στην Ρουμανία

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για την Ελληνική αποστολή που βρίσκεται στην Ρουμανία για το Βαλκανικό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Εφήβων, την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο Αλέξανδρος Κατσίκης (Barthez 4).

«Ασημένιο μετάλλιο και στο Ατομικό της Κατηγορίας Εφήβων για την Ελλάδα, χάρη στον Αλέξανδρο Κατσίκη και τον Barthez 4! Μπράβο Αλεξ! Μπράβο Barthez!», έγραψε η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας.

Να θυμίσουμε ότι, μέχρι στιγμής η Ελλάδα έχει τέσσερα μετάλλια στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, στο Ομαδικό Εφήβων πήρε το χρυσό μετάλλιο με τους Ιζαμπέλλα Ατσαλάκη (Desteny), Αλέξανδρο Κατσίκη (Barthez 4), Ιλένια Οικονόμου (King Black) και Χριστίνα Ρέτσου (Elise). Αμέσως μετά, κέρδισε το χάλκινο στο Ομαδικό Παίδων με τους Δανάη Γιαννοπούλου (Whiteman), Καρολίνα Ατσαλάκη (Spoekedammje Nikos), Κορίνα Μεϊμάρη (Hidde) και Μαλβίνα Νικολαΐδη (Gjis).

Όσον αφορά τα ατομικά, η Ελληνική αποστολη κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια με την Δαναη Γιαννοπουλου (Whiteman) στην κατηγορία Παίδων και με τον Αλέξανδρο Κατσίκη (Barthez 4) στους Έφηβους.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιππασία