fbpx

Βαλκανικό Υπερπήδησης Εμποδίων: Με 6 μετάλλια επιστρέφει η Ελληνική αποστολή από την Βλάσια

Βαλκανικό Υπερπήδησης Εμποδίων: Με 6 μετάλλια επιστρέφει η Ελληνική αποστολή από την Βλάσια

Με 6 μετάλλια ολοκληρώθηκε η παρουσία της ελληνικής αποστολής στο Βαλκανικό πρωτάθλημα υπερπήδησης εμποδίων που διεξήχθη στη Βλάσια της Ρουμανίας από τις 8 έως τις 11 Σεπτεμβρίου .

Η Ελλάδα συμμετείχε με 36 αθλητές και αθλήτριες και κατέκτησε 2 χρυσά,1 ασημένιο και 3 χάλκινα μετάλλια.

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν:

α)στην κατηγορία Νέων Ιππέων στο ομαδικό αγώνισμα οι Κωνσταντίνος Μπαλιούσης  με τον Merlot van de Lichtekouter, Δημήτρης Δρούγας με τον Sacripan, Άρτεμις Πίτσικου με την Venice και Αντώνης Αντωνίου με τον Janning συγκεντρώνοντας στους δύο γύρους 25 βαθμούς,

β) στην κατηγορία Παίδων στο ομαδικό αγώνισμα με τις Βασιλική Μπαλιούση με τον Times Square, Στεφανία Μπέσιου με την Amira, Μαρίλη Κατσάμπα με την Halifax και Αμαρυλλίς Παρασχάκη με την Havanna vant Steepunjte. H Ελλάδα συγκέντρωσε μόλις 4 βαθμούς στους δύο γύρους.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Ελλάδα στην κατηγορία Αμαζόνων με τις: Μαρία Παπουρδάνου με τον Butterfly des Rhodes, Αθανασία Χατζηπρίμου με την Cendrasine, Δανάη Μπεσδεμιώτη με τον Campino 485 και Κατερίνα Doubodel με την Fleur VL. Η Ελληνική ομάδα συγκέντρωσε στους δύο γύρους 15 βαθμούς.

Χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα κατέκτησαν:

α) στην μεγάλη κατηγορία ενηλίκων στο ομαδικό αγώνισμα με 10 βαθμούς οι: Ηλίας Μπαλιούσης με τον Casper d’Argouges, Κατερίνα Λασκαρίδη με την Concordia 38, Κρίτων Ζαφειρόπουλος με τον Dicaprio και Γιάννης Σκανδάλης με τον Ego di Villagana

β)στην κατηγορία Εφήβων οι Αμαζόνες: Τζώρτζια Σκλαβενίτη με τον Magico, Ζωή Στρατηγοπούλου  με τον Baladin Happy, Μάγια Δρακάη με τον Justice και Σεμέλη Ποππ με τον Cash de la Hart Z στο ομαδικό αγώνισμα με 45 βαθμούς

γ)στην κατηγορία Αμαζόνων στο ατομικό αγώνισμα η Μαρία Παπουρδάνου με τον Butterfly des Rhodes με 12 βαθμ0ούς στο σύνολο των τεσσάρων γύρων.

Από τις υπόλοιπες συμμετοχές ξεχώρισε η 4η θέση του Αντώνη Αντωνίου με τον Janning με 16,71 βαθμούς στην κατηγορία Νέων Ιππέων στο ατομικό, η 5η θέση στη κατηγορία Παίδων στο ατομικό με την Μαρίλη Κατσάμπα με την Halifax με 15 βαθμούς από τους τέσσερις γύρους, η 6η θέση στη μεγάλη κατηγορία ενηλίκων στο ατομικό και ο ο Γιάννης Σκανδάλης με τον Ego di Villagana με 13,03 βαθμούς στο σύνολο των τεσσάρων γύρων.

Επόμενη μεγάλη διοργάνωση το  τριήμερο 16-18 Σεπτεμβρίου επίσης στη Ρουμανία το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Δεξιοτεχνίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιππασία