fbpx

Παγκόσμιο Ιππικού Τρίαθλου: Στην Ιταλία η δράση

Παγκόσμιο Ιππικού Τρίαθλου: Στην Ιταλία η δράση

Η κάτοχος του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου, Γιούλια Κραγιέφσκι με το Amande de B’Neville, θα έχει τον τίτλο του φαβορί μεταξύ των 90 συνδυασμών από 27 χώρες που θα πάρουν μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιππικού τρίαθλου που διεξάγεται στο Πρατόνι ντελ Βίβαρο της Ιταλίας και δίνει επτά εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

 Οι τρεις συνδυασμοί που πήραν μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στο ατομικό ιππικό τρίαθλο θα πάρουν μέρος στην Ιταλία και τη διοργάνωση που διεξάγεται λίγο έξω από τη Ρώμη το διάστημα 14 με 18 Σεπτεμβρίου. Εκτός από την Κραγιέφσκι, παρών θα είναι ο κάτοχος του αργυρού Ολυμπιακού μεταλλίου, ο Τομ ΜακΓιούεν με το Toledo de Kerser, ο οποίος βοήθησε τη Μεγάλη Βρετανία να πάρει το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο ομαδικό από το Μόναχο το 1972.

 Ο ΜακΓιούεν ήταν παρών στη βρετανική ομάδα και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2018 στο Τράιον των Ηνωμένων Πολιτειών όταν τότε παγκόσμιος πρωταθλητής στο ατομικό είχε αναδειχθεί ο συμπατριώτης του, Ρος Κάντερ. Ο Άντριου Χόι με το Vasilly de Lassos θα εμφανιστεί ξανά έχοντας πάρει το αργυρό στο ομαδικό και το χάλκινο στο ατομικό του Τόκιο με τον βετεράνο Αυστραλό να φτάνει τα έξι Ολυμπιακά μετάλλια στην καριέρα του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιππασία