fbpx

LGCT: Νικητής στη Ρώμη ο Κρίστιαν Άλμαν (vid)

LGCT: Νικητής στη Ρώμη ο Κρίστιαν Άλμαν (vid)

Κανένα αποτέλεσμα δεν έχει κριθεί αν δεν κάνει τη δική του προσπάθεια ο Κρίστιαν Άλμαν και η απόδειξη ήρθε στη Ρώμη για το Longines Global Champions Tour με τον Γερμανό να αγωνίζεται με το Solid Gold Z και να παίρνει τη νίκη στο Circus Maximus, στην καρδιά της αιώνιας πόλης.

 Με το 2022 να είναι σαφώς η χρονιά του, ο Άλμαν είχε τη μία από τις μόλις έξι άπταιστες διαδρομές και πήρε τη νίκη με διαφορά μόλις 91 εκατοστών του δευτερολέπτου από την Σουηδή Μάλιν Μπάριαρντ-Τζόνσον η οποία αγωνίστηκε με το Harley Davidson ενώ το βάθρο ολοκλήρωσε ο Γάλλος Κέβιν Στοτ με το Emir de Moens Harcour.

«Το άλογό μου είναι απίστευτο, εξαιρετικά μαχητικό και είμαι ικανοποιημένος που αυτό φάνηκε σε όλους. Σίγουρα θα είμαι στο Ριάντ, έχουμε το δικό μας αγώνα εκεί το ίδιο διάστημα με τη Νέα Υόρκη που είναι κάπως λυπηρό. Παραμένω σε καλή θέση αλλά όλα είναι πολύ ανοικτά οπότε πρέπει να κάνω ότι μπορώ και να έχω την τύχη με το μέρος μου στον τελευταίο αγώνα», είπε ο νικητής. Προτελευταίος σταθμός της σεζόν στη Νέα Υόρκη των Ηνωμένων Πολιτειών και το εντυπωσιακό Γκάβερνερς Άιλαντ από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιππασία