fbpx

LGCT: Νικητής στο Μονακό ο Ντελέστρ (vid)

LGCT: Νικητής στο Μονακό ο Ντελέστρ (vid)

Μία μάχη μεταξύ των κορυφαίων στο Πριγκιπάτο με τον Σιμόν Ντελέστρ να αναδεικνύεται νικητής.

Ο Σιμόν Ντελέστρ πανηγύρισε τη νίκη στο Μονακό για τον δέκατο γύρο της σεζόν στο Longines Global Champions Tour επικρατώντας με διαφορά δεκάτων του δευτερολέπτου του πλησιέστερου αντιπάλου του, του Βίκτορ Μπέτεντορφ. Με το 17 ετών Hermes Ryan ο Ντελέστρ βρέθηκε στην κορυφή των αποτελεσμάτων επικρατώντας στον τελικό γύρο όπου πήραν μέρος 14 συνδυασμοί. Ο Μπέτεντορφ ακολούθησε με τη δεύτερη θέση ενώ ο Ζιλ Τομά που μπήκε πρώτος στον τελικό γύρο βρέθηκε στο βάθρο όντας τρίτος.

 Ο Μάικελ Φαν Ντερ Φλούιτεν προσπάθησε να επιτεθεί με το Dywis HH ωστόσο έριξε το δεύτερο εμπόδιο μένοντας νωρίς εκτός μάχης για τη νίκη. Απογοήτευση και για τον Ρόμπιν Μιουρ ο οποίος ολοκλήρωσε με δώδεκα βαθμούς ποινής. Τα λάθη συνεχίστηκαν με τη Μάλιν Μπάριαρντ-Τζόνσον και τον Ντένις Λιντς να μην μπορούν να πετύχουν την άπταιστη διαδρομή. Οι βαθμοί ποινής ήταν εννέα για τον Σάμουελ Χάτον, τον Φερνάντο Μαρτίνεθ Σόμερ και τη Τζόντι Χολ ΜακΑτίρ. Ο Ολιβιέ Φιλιπέρτς πέρασε καθαρά από τα εμπόδια αλλά ο χρόνος του δεν ήταν αρκετός για να τον φέρει στην πρώτη τριάδα, όπως και για τον Γκάιρ Γκούλισεν και τον Κονστάντ Φαν Πέσεν.

 Ο Σιμόν Ντελέστρ με το Hermes Ryan ήταν αλάνθαστος και ταχύτερος όπως αποδείχθηκε με 32,64 δευτερόλεπτα αφήνοντας πίσω του τον Βίκτορ Μπέτενχοφ που σταμάτησε το χρονόμετρο στα 33,31 ενώ η Εντουίνα Τοπς-Αλεξάντερ που εμφανίστηκε τελευταία είχε οκτώ βαθμούς ποινής.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ιππασία