fbpx

Ιππική Αντοχή: Πρωταθλητές Σαλονικιός, Βατίδη και Νέγκρου

Ιππική Αντοχή: Πρωταθλητές Σαλονικιός, Βατίδη και Νέγκρου

Παντελής Σαλονικιός, Άννυ Βατίδη και Γκαμπριέλε Νέγκρου ξεχώρισαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής που έγινε στο Κιλκίς.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τρίτη συνολικά ο Παντελής Σαλονικιός και η LL Zizel κατάφεραν να αναδειχθούν πρωταθλητές στην κατηγορία Ενηλίκων. Το ζευγάρι από την Ρόδο και το ΚΕΙΡ ήταν το μοναδικό που κατάφερε να διανύσει τα 100χμ. σε χρόνο 07:27:24 και να κατακτήσει τον τίτλο.

Στην κατηγορία Εφήβων για δεύτερη φορά μετά το 2019, πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Άννυ Βατίδη του IOKAΛSG με τον Morfey διανύοντας τα 80χμ. σε χρόνο 04:58:52. Στην 2η θέση ήταν η Βασιλική Βιολέτα Τούλη με τον Hakim του ΙΟΜ που είχε χρόνο 05:08:40.

Στην κατηγορία Παίδων πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Γκαμπριέλε Νέγκρου με την Miriam διανύοντας τα 60χμ. σε 04:53:39.

 Στις υπόλοιπες κατηγορίες του αγώνα νικητές αναδείχθηκαν στην Κατηγορία Β των 80χμ. η Κρυσταλλένια Σαραϊδάρη με τον Hermakos Met του ΙΟΘ, στην κατηγορία Γ των 60χμ. η Χριστίνα Τιρεκίδου με τη  Greca του ΙΟΚΙΛ, στην κατηγορία Δ των 40χμ. ο Πολυχρόνης Παπαδόπουλος με τον Atac του ΙΟΚΙΛ και στην κατηγορία Δ Παίδων των 40χμ. η Κυριακή Καλπαξίδου με την Amira του ΑΙΚ.  .

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιππασία