fbpx

Υπερπήδηση Εμποδίων: Πρωταθλητής Ελλάδος ο Μπαλιούσης

Υπερπήδηση Εμποδίων: Πρωταθλητής Ελλάδος ο Μπαλιούσης

Ο Ηλίας Μπαλιούσης ήταν ο μεγάλος νικητής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο.

Στην Υπερπήδηση Εμποδίων και την Κατηγορία Ενηλίκων ο Ηλίας Μπαλιούσης του Ιππικού Ομίλου Αθηνών με τον Casper d’Argouges αναδείχθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του Πρωταθλητής της κατηγορίας συγκεντρώνοντας 8 βαθμούς ποινής και στους τέσσερις γύρους.

Στην 2η θέση ήταν ο Γιάννης Σκανδάλης του Ιππικού Ομίλου Βαρυμπόμπης με τον Ego di Villagana με επίσης 8 βαθμούς ποινής και στην 3η θέση η περσινή Πρωταθλήτρια Μόνικα Μαρτίνη του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου με τον Electic Elvis με 12 βαθμούς.

Στην Κατηγορία Νέων Ιππέων για δεύτερη φορά μετά το 2019 αναδείχθηκε Πρωταθλητής ο Αντώνης Αντωνίου με τον Janning του ΙΟΚΟΥΒαρά συγκεντρώνοντας συνολικά και στους τέσσερις γύρους 14 βαθμούς. Δεύτερη ήταν η περσινή Πρωταθλήτρια Εφήβων Μελίνα Πειμανίδη του ΙΠΠΟΚαλαμάτας με τον Indy S με 16 βαθμούς ποινής και στην 3η θέση η Αθηνά Ζολώτα Γιάρα του ΑΙΟΕκάλης με τον Ulysse d’Orbec με επίσης 16 βαθμούς ποινής.

Στην Κατηγορία Εφήβων Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Σεμέλη Ποππ του ΙΟΚΟΥΒαρά με τον Cash de la Hart με τους λιγότερους βαθμούς ποινής 8. Στην 2ηθέση ήταν με 9 βαθμούς η Τζιώρτζια Σκλαβενίτη του ΑΙΟΕκάλης με τον Magico και στην 3η θέση ήταν με 16 βαθμούς ο Συμεών Παρασχάκης με τον Boris du Melnire του ΑΙΟΒάρης.

Στην Κατηγορία Παίδων η Στεφανία Μπέσιου του ΙΟΒΟΠ με τον Charlie Sheen ήταν η Πρωταθλήτρια με μόλις 2 βαθμούς στους τέσσερις γύρους. Στην 2η και 3η θέση ήταν δύο αδέρφια από τον ΙΟΑθηνών, η Βασιλική Μπαλιούση με τον Hermieque με 4 βαθμούς και ο Λουκάς Μπαλιούσης με τον Uidji με 8 βαθμούς ποινής.

Στην Κατηγορία των Αμαζόνων μεγάλη νικήτρια ήταν η Μαρία Παπουρδάνου του ΙΚΕΜακεδονίας με τον Unique des Rhodes που ήταν η μόνη με 0 βαθμούς στους τέσσερις γύρους. Στην 2η θέση η Μαριάνθη Κυριακοπούλου του ΙΟΒΟΠ με τον Veneur de  st Hubert με 4 βαθμούς και στην 3η θέση η Δανάη Μπεσδεμιώτη επίσης του ΙΚΕΜακεδονίας με τον Campino και 4 βαθμούς.

Στην Κατηγορία των Νέων Ίππων 5 ετών ο Πρωταθλητής Ενηλίκων Ηλίας Μπαλιούσης ήταν νικητής με τον Maximus και 4 βαθμούς, ενώ στην άλλη κατηγορία 6-7 ετών νικητής ήταν ο Δημήτρης Νάτσης του ΙΟΚΟΥΒαρά με τον Pellegrino van t Edelweishof.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιππασία