fbpx

FEI World Cup Final: Πρόκριση, αλλά και ατυχία για Τουλούπη

FEI World Cup Final: Πρόκριση, αλλά και ατυχία για Τουλούπη

Ο Άγγελος Τουλούπης εξασφάλισε τη μεγάλη πρόκριση στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου, αλλά δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού του αλόγου του.

Ο Τουλούπης στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, καθώς ναι μεν εξασφάλισε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του World Cup Final στην Υπερπήδηση Εμποδίων που θα γίνει στην Λειψία (Απρίλιος), αλλά δεν θα αγωνιστεί εξαιτίας τραυματισμού του αλόγου του Blue Balou 5 την περασμένη εβδομάδα στο Grand Prix του διεθνή αγώνα CSI3* Gorla Minore της Ιταλίας.

Μετά από μία πολλή επιτυχημένη χρονιά (2021 – 2022) στους διεθνείς αγώνες της Νότιας Κεντρικής Ευρώπης και την 4η θέση που κατέλαβε στην τελική κατάταξη, ο Έλληνας αθλητής είχε εξασφαλίσει την πολυπόθητη πρόκριση για τον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Υπερπήδησης Εμποδίων FEI World Cup Final, που θα πραγματοποιηθεί στη Λειψία της Γερμανίας το διάστημα 6-10 Απριλίου.

Ο Άγγελος ως Νο 161 στην παγκόσμια κατάταξη, FEI Ranking List, θα ήταν ο τρίτος κατά σειρά Έλληνας αθλητής που θα έχει προκριθεί και συμμετάσχει σε αντίστοιχο τελικό. Θυμίζουμε ότι το 1995 είχε συμμετάσχει ο Γιώργος Δημαράς με τον Highlander και το 1999 είχε συμμετάσχει ο Γιώργος Ρωσσιάδης με την Altesse d’Arbaz.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ιππασία