fbpx

Μπουζόν: «Ανυπομονούμε να δείξουμε τι μπορούμε στο πρωτάθλημα»

Φρεντερίκ Μπουζόν

Για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Πυλαία για τη 12η αγωνιστική της Handball Premier, μίλησε ο νέος προπονητής της Ένωσης, Φρεντερίκ Μπουζόν.

«Η περίοδος για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, πάντα αποτελεί μία… ειδική περίοδο. Οι Έλληνες αθλητές μας ήρθαν την προηγούμενη εβδομάδα. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μία ισορροπία, να κάνουμε κάποιες αλλαγές και να διατηρήσουμε κάποιες σταθερές απ’ όσα είχαν δουλευτεί στο παρελθόν. Και φυσικά, να προσαρμοστούν οι νέοι παίκτες μας. Υπάρχουν πολλά θετικά δείγματα στις προπονήσεις και ανυπομονούμε να δείξουμε τι μπορούμε στο πρωτάθλημα. Πάμε ΑΕΚ», δήλωσε ο Μπουζόν.

Από τη μεριά του, ο προπονητής της Πυλαίας Μπάμπης Ανανιάδης, είπε: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα- αίνιγμα που έχει νέο προπονητή και πολλές αλλαγές στο ρόστερ της. Η ΑΕΚ φυσικά παραμένει το φαβορί. Εμείς αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών και το βασικό είναι να επιστρέψουν όλοι οι παίκτες μας. Θα ευχηθώ σε όλες τις ομάδες υγεία γιατί ήταν κάτι που μας έλειψε στον Α΄ γύρο, έχοντας μόνιμα απουσίες».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ