fbpx

Σάββας: «Απογοητευμένος από το σκορ, περήφανος για την ομάδα»

Ο Σάββας στο EURO 2024

Τη γνώμη του έδωσε για την πρεμιέρα της Εθνικής Ανδρών στο EURO 2024 έδωσε ο Σάββας Σάββας, μετά την ήττα από την Πορτογαλία με 31-24. Ο διεθνής αριστερός ίντερ δήλωσε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, περήφανος για την ομάδα, και έδωσε το σύνθημα για το επόμενο παιχνίδι.

«Είμαι αρκετά απογοητευμένος από το τελικό σκορ, αλλά πολύ περήφανος για την ομάδα. Παίξαμε νομίζω για 45 λεπτά πολύ ωραίο χάντμπολ ήμασταν πολύ μαχητικοί και στην άμυνα και στην επίθεση και όλα είχαν κριθεί στις λεπτομέρειες. Μετά από αυτό το διάστημα δεν αντέξαμε την πίεση των Πορτογάλων, κάναμε εύκολα λάθη και δεν βάλαμε τα γκολ που έπρεπε.

Νομίζω ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο όσον αφορά το τελικό σκορ. Στο χέρι μας είναι στο επόμενο παιχνίδι να προχωρήσουμε, να συγκεντρωθούμε και να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα κάνουμε κατάθεση ψυχής στο γήπεδο και θα δούμε στο τέλος πως θα εξελιχθεί όλο αυτό.

Ο κόσμος σήμερα ήταν απίστευτος. Είναι πολύ ευχάριστο αυτό για ένα άθλημα που στη χώρα μας δεν είναι τόσο γνωστό να έρχεται τόσος κόσμος από την Ελλάδα. Σίγουρα δώσαμε μεγάλη ώθηση, δημιούργησαν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Τους ευχαριστούμε πολύ, τους θέλουμε πάντα δίπλα μας έτσι ώστε η ομάδα μαζί με τον κόσμο να διεκδικήσει στο μέλλον νίκες».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ