fbpx

Μπουκοβίνας: «Κοιτάμε τα λάθη μας και συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά»

Ο Μπουκοβίνας στο EURO 2024

Για τον πρώτο αγώνα της Εθνικής Ανδρών στο EURO 2024 της Γερμανίας μίλησε ο γκολκίπερ, Πέτρος Μπουκοβίνας, μετά την ήττα της πρεμιέρας. Η “γαλανόλευκη” δεν τα κατάφερε απέναντι στην Πορτογαλία, και θα πρέπει να ψάξει νικηφόρα αποτελέσματα στα επόμενα παιχνίδια.

«Πρώτα απ’όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπων που ήρθαν από την Ελλάδα. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, νιώσαμε τον παλμό της κερκίδας. Από εκεί και πέρα για το παιχνίδι, κάποιες λεπτομέρειες στο πρώτο μέρος μας κόστισαν και μείναμε πίσω με 4 τέρματα.

Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και καταφέραμε φάση με φάση να φέρουμε το παιχνίδι στην ισοπαλία. Μετά το 45ο λεπτό είχαμε ένα μεγάλο κενό διάστημα που μας κόστισε στην ουσία το παιχνίδι. Πρέπει αυτό να το δούμε γιατί σε κάθε παιχνίδι το έχουμε αυτό. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι.

Δεν πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από αυτό το αποτέλεσμα. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε καλύτερα. Θα κοιτάξουμε τα λάθη μας και θα συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά για τα επόμενα δύο παιχνίδια.Ξέρουμε ότι στο επόμενο παιχνίδι έχουμε αντιμετωπίσουμε τη Δανία. Θα κοιτάξουμε να το ευχαριστηθούμε και να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ