fbpx

Κεδέρης: «Μας κόστισε η απειρία, εκπληκτικός ο κόσμος»

Κεδέρης στο Euro 2024

Για την πρεμιέρα της Εθνικής Ανδρών στου EURO 2024 της Γερμανίας μίλησε ο Χρήστος Κεδέρης στις δηλώσεις του, μετά την ήττα από την Πορτογαλία. Ο MVP του αγώνα είπε πως στη “γαλανόλευκη” κόστισε η απειρία σε τέτοια ματς, ενώ έβγαλε το καπέλο στον κόσμο που στήριξε την ομάδα.

«Ξέραμε ότι είχαμε να παίξουμε κόντρα σε μια δύναμη του Παγκοσμίου χάντμπολ όπως είναι η Πορτογαλία. Για 45 λεπτά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Από εκεί και μετά η απειρία μας κόστισε. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε και ως ένα σημείο καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι από τον εαυτό μας γιατί είναι η πρώτη μας παρουσία σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Αν η σημερινή εικόνα γίνει ο στόχος και βάλουμε όλοι το λιθαράκι μας τότε θα έχουμε μια πολύ καλή συνέχεια.

Σήμερα όλα τα παιδιά το πιστεύαμε ότι έχουμε την ευκαιρία μας και ότι κάτι μπορεί να γίνει. Δυστυχώς όμως δεν έγινε, έτσι είναι ο αθλητισμός. Ο κόσμος σήμερα ήταν εκπληκτικός. Νομίζω ότι και στην άλλη άκρη της γης να παίζαμε θα είχαμε τους Έλληνες δίπλα μας.

Ο κόσμος του χάντμπολ ζει γι’ αυτό καθώς είχε πάρα πολλά χρόνια να ει μια συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση. Καταφέραμε να τους ενώσουμε όλους και αυτό πρέπει να μας χαροποιεί στο τέλος της ημέρας».

Για την ανάδειξή του ως MVP του αγώνα ανέφερε: «Αν δεν ήμουν εγώ σε εκείνη τη θέση θα ήταν ο Παπαβασίλης. Ευχαριστιέμαι πολύ που παίζω μαζί του. Η θέση μου είναι εκτελεστική. Παίρνω τη μπάλα και πρέπει να τα βάλω.

Αν τα βάλω είμαι καλός, αν όχι αλλαγή και μπαίνει ο επόμενος. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους συμπαίκτες μου. Πήγα να δακρύσω, δεν έχω λόγια είμαι πάρα πολύ χαρούμενος».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ