fbpx

Δράμα για Τόσκα: «Όλοι στο σύλλογο είναι χαρούμενοι για το μεγάλο βήμα του Αχιλλέα»

Δράμα για Τόσκα: «Όλοι στο σύλλογο είναι χαρούμενοι για το μεγάλο βήμα του Αχιλλέα»

Σε ανακοίνωσε προχώρησε η Bianco Monte Δράμα, μετά την είδηση της μεταγραφής του Αχιλλέα Τόσκα στη Στουτγκάρδη. Ο 19χρονος διεθνής αθλητής θα μετακομίσει στη Budesliga από το ερχόμενο καλοκαίρι, και στο σύλλογο είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Η ανακοίνωση της Bianco Monte Δράμα:

«Ο τέταρτος αθλητής του Bianco Monte Drama 1986 που μετακομίζει στην Γερμανία. Οι Δραμινοί υπερήφανοι και χαρούμενοι θα αποχαιρετίσουν τον Ιούνιο του 2024 ακόμη ένα μεγάλο ταλέντο του Δραμινού χάντμπολ.

Ο Αχιλλέας Τόσκας, ο οποίος τα τελευταία 4 χρόνια αγωνίζεται στον σύλλογο μας, προέρχεται από τον ΑΟ Προσοτσάνης όπου έκανε τα πρώτα του βήματα, μετακόμισε στον BIANCO MONTE DRAMA 1986 όπου για 4 χρόνια ξεδίπλωσε το ταλέντο του κάνοντας μεγάλες εμφανίσεις όντως καθοριστικές στην πορεία των Δραμινών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Αχιλλέας δούλεψε σκληρά χωρίς να χάσει καμία προπόνηση με τον προπονητή του Σάκη Βαλαβάνη και τον γυμναστή του συλλόγου Ηλία Καλαϊτζίδη. Εκτός από όλα αυτά σημαντικό ρόλο έπαιξε και το ήθος του και έτσι έφτασε την σωστή στιγμή να κάνει μια μεγάλη μεταγραφή.

Ο Αχιλλέας είναι ο τέταρτος αθλητής του συλλόγου μας που μετακομίζει στην Budesliga μετά τον Διονύση Αντριεύσκι, τον Σάββα Σάββα και τον Αδάμ Παπαδόπουλο. Όλοι στον σύλλογο είναι χαρούμενοι για το μεγάλο βήμα του Αχιλλέα και από καρδιάς ευχόμαστε να είναι υγιής. Τα άλλα τα έχει για να κάνει μεγάλη καριέρα. Περιμένουμε».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ