fbpx

Τζηράς: «Ανυπομονούμε για τη συμμετοχή μας στο ευρωπαϊκό» (video)

Τζηράς: «Ανυπομονούμε για τη συμμετοχή μας στο ευρωπαϊκό» (video)

Οι διεθνείς μας Δημήτρης Τζηράς και Γιώργος Παπαβασίλης μίλησαν για τις προπονήσεις, το τουρνουά προετοιμασίας και τα φιλικά με Σαουδικη Αραβία και Σκόπια και μετρούν αντίστροφα για την ιστορική συμμετοχή της Ελλάδας σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα χάντμπολ.

Η Εθνική Ανδρών βρίσκεται στην 6η ημέρα προετοιμασίας στο Μπαλόνι του ΣΕΦ, όπου προπονείται σε φουλ ρυθμούς ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γερμανίας.

Το πρώτο στάδιο των προπονήσεων θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (24/12) και αμέσως μετά την ημέρα των Χριστουγέννων ακολουθεί το ταξίδι στη Ρουμανία για το τουρνουά “Τρόποιο των Καρπαθίων” (27-30 Δεκεμβρίου).

«Οι ημέρες πλησιάζουν, έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Όλα τα παιδιά έχουμε έρθει με πολλή όρεξη στο καμπ και ανυπομονούμε για τη συμμετοχή μας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πιστεύω πως θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και στα φιλικά στη Ρουμανία και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα» δήλωσε ο Τζηράς στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ.

Ο Παπαβασίλης με τη σειρά του είπε: «Είμαστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι, ο καθένας μας ανυμοπομονεί για τη συμμετοχή μας σε μια τέτοια διοργάνωση».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ