fbpx

Λούπος: «Η ισοπέδωση και ο κανιβαλισμός δεν αρμόζουν στην ΑΕΚ»

Λούπος: «Η ισοπέδωση και ο κανιβαλισμός δεν αρμόζουν στην ΑΕΚ»

Το δικό του μήνυμα στήριξης προς τους παίκτες και το επιτελείο της ΑΕΚ έστειλε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Ερασιτεχνικής, Πάνος Λούπος.

Η «Ένωση» ηττήθηκε με 23-27 από τον Ολυμπιακό στο εξ’ αναβολής ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Handball Premier, και έτσι οι “ερυθρόλευκοι” πήραν τον άτυπο τίτλο των πρωταθλητών χειμώνα.

Η ανάρτηση του Πάνου Λούπου:

«Ήταν κακή η ομάδα χθες; Ήταν. Όποτε υπήρξαν όλα αυτά τα χρόνια, κακές στιγμές της ομάδας, κρύφτηκε κανείς πίσω από αυτές ή δεν έγιναν άμεσα τα πάντα για να διορθωθεί η κατάσταση; Μια ομάδα που στα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχει πάρει τρία πρωταθλήματα, ένα κύπελλο (που θα ήταν δύο αν δεν ανέβαλε τον τελικό ο covid-19) κι ένα ευρωπαϊκό κύπελλο, πρέπει να «κατασπαράζεται» όποτε χάνει;

Μια ομάδα που φέτος βρέθηκε ξαφνικά άστεγη, της στέρησαν αυτό που έχει συνηθίσει να είναι «σπίτι της» και όλοι ξέρουν (φίλοι και αντίπαλοι) τι δυναμική της δίνει. Μια ομάδα που έχει χρησιμοποιήσει οχτώ διαφορετικά γήπεδα για εντός έδρας αγώνες και προπονήσεις. Και που δεν θέλησε να το επικαλεστεί ποτέ ως δικαιολογία.

Αλλά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και δεν επηρεάζει την καθημερινότητα της. Και πέρυσι, υπήρχαν και κακές στιγμές και κακώς κείμενα. Να θυμίσω τι γραφόταν στα social μετά την απώλεια του Κυπέλλου; Προφανώς και είναι αποδεκτή η κριτική, προφανώς και πάνω στη στεναχώρια, ξεφεύγουν και δύο κουβέντες παραπάνω.

Αλλά η ισοπέδωση και ο κανιβαλισμός, αρμόζουν σε αυτή την ομάδα και στην ΑΕΚ γενικότερα; Έγιναν και πέρυσι ΟΣΑ έπρεπε, υπήρξε ΕΝΩΣΗ, υπήρξε ΠΙΣΤΗ και η ΟΜΑΔΑ μαζί με τον ΚΟΣΜΟ στο πλευρό της, πήρε το Πρωτάθλημα. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ λέγαμε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το πήραμε! Κι αυτό θα γίνει και φέτος, αν θα είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΞΑΝΑ! Α.Ε.Κ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ