fbpx

Ανακοίνωση της Αναγέννησης Άρτας κατά της διαιτησίας στην αναμέτρηση με τον ΟΦΝΙ

Ανακοίνωση της Αναγέννησης Άρτας κατά της διαιτησίας στην αναμέτρηση με τον ΟΦΝΙ

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας των κ.κ. Τσιανα και Αγγελίδη εξέδωσε η Αναγέννηση Άρτας για το ματς της 9ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, στο οποίο γνώρισε την εντός έδρας ήττα (29-33) από τη Νέα Ιωνία.

Στην ανακοίνωση της προς την ΚΕΔ και ΟΧΕ η ομάδα της Άρτας αναφέρει: «Ο κόμπος έφτασε στο ΧΤΕΝΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ…

Με αφορμή την απαράδεκτη χθεσινή  διαιτησία των κ.κ. Τσιάνα – Αγγελίδη, που εξόργισε τον κόσμο που κατέκλυσε το γυμναστήριο για τον αγώνα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ – ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ και είδε την καθαρή αλλοίωση του αποτελέσματος από δύο διαιτητές χωρίς χημεία, αλλά με μαεστρική έλλειψη ικανοτήτων να διευθύνουν ένα ντέρμπι, που μεταδιδόταν σε όλη την Ελλάδα live streaming και όλοι είδαν το αυτονόητο.

Διαιτητές που δε γνωρίζουν βασικούς κανόνες πέναλτι, βημάτων, αποβολών, επιθετικών και αμυντικών φάουλ. Χωρίς συνεργασία και σωστή και αντικειμενική χρήση σφυριγμάτων είναι εμπόδιο για την εξέλιξη του αθλήματος.

Δείγμα της μαεστρίας αυτής οι παραιτήσεις διαιτητών και παρατηρητών που φανερώνουν ότι το “τσιφλίκι” δεν βοηθάει το άθλημα, όπως μπορεί να εξελιχθεί.

Η ανοχή μας έχει στερέψει. Μια ανοχή στον περσινό ημιτελικό κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, μια η σημερινή με την Νέα Ιωνία, η τρίτη δε θα γίνει ανεκτή εκ μέρους μας… Θα προστατεύουμε την ομάδα μας, όπως αρμόζει στην ιστορία της… Εκτός αν εσείς δείξετε την ευθιξία που πρέπει…  ΩΣ ΕΔΩ έφτασε η ανοχή μας…

Αν νομίζουν ότι έχουν ”Μπάρμπα στην Κορώνη είναι γελασμένοι”

Ζητούμε εκ νέου (βλέπε ημιτελικό Κυπέλλου) την παραίτησή τους, για να αλλάξει το άθλημα προς το καλύτερο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ