fbpx

Κανδύλας: «Μείναμε ενωμένοι σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού»

Κανδύλας: «Μείναμε ενωμένοι σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού»

Την άποψή του για το εξ’ αναβολής ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Handball Premier εξέφρασε ο Πέτρος Κονδύλας, που πρώτα απ’ όλα έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για την εμφάνισή τους στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού δήλωσε πως άπαντες είναι χαρούμενοι στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο, γιατί έκλεισαν τον πρώτο γύρο αήττητοι, ενώ και στην Ευρώπη συνεχίζουν στους «16» του EHF European Cup. Έκλεισε το λόγω του μιλώντας για το EURO 2024, ενώ ευχήθηκε και καλές γιορτές.

«Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, γιατί μείναμε ενωμένοι σ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ήταν ένα από τα κλειδιά, για να φτάσουμε στην νίκη.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί καταφέραμε να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος πρώτοι και αήττητοι και παράλληλα, είμαστε στους 16 του EHF European Cup.

Από κει και πέρα, έχουμε μπροστά μας το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και έπειτα, ξεκινάμε ξανά τις υποχρεώσεις μας με τον Ολυμπιακό, έχοντας ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα. Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές και υγεία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ