fbpx

Τζούκιτς: «Παίζουμε μπροστά στο κοινό μας και θέλουμε τη ρεβάνς»

Τζούκιτς: «Παίζουμε μπροστά στο κοινό μας και θέλουμε τη ρεβάνς»

Την επικείμενη “μάχη” της ομάδας του με τον Ολυμπιακό σχολίασε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Τζούκιτς, σε πρόσφατες δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των “κιτρινόμαυρων”. Ο τεχνικός της «Ένωσης» μίλησε για τη δυναμική των αντιπάλων τους, αλλά και το καθήκον της ομάδας του στο αυριανό παιχνίδι.

«Μία μάχη μεταξύ των δύο καλύτερων και αήττητων ομάδων είναι ο καλύτερος τρόπος για να κλείσεις το πρώτο μέρος της σεζόν και ένα χαντμπολικό θέαμα που θα παρακολουθήσουν φίλαθλοι, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά απ’ όλα τα Βαλκάνια.

Ο αντίπαλός μας είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει μια εξαίρετη ομάδα και μεγάλη αυτοπεποίθηση μετά και τη νίκη στο Super Cup. Εμείς από την άλλη μεριά παίζουμε μπροστά στο κοινό μας και θέλουμε να πάρουμε την ρεβάνς.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως και οι δύο ομάδες είναι έτοιμες και θα κάνουν το καλύτερο για να κερδίσουν το παιχνίδι. Το καθήκον και η υποχρέωσή μας, είναι να κάνουμε τα πάντα να συμβεί, σε ένα αθλητικό πνεύμα και να αφήσουμε τον καλύτερο να κερδίσει. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε εμείς αυτοί».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ