fbpx

Βραβεύτηκε από την ΟΧΕ ο Χρήστος Σπυρόπουλος

Βραβεύτηκε από την ΟΧΕ ο Χρήστος Σπυρόπουλος

Η ΟΧΕ βράβευσε τον επικελευστή του Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, Χρήστο Σπυρόπουλο, πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε ΧΑΝΘ και ΓΑΣ Κιλκίς. Η βράβευση του επί σειρά ετών αθλητή της ΧΑΝΘ έγινε για τις πράξεις ανδρείας που επέδειξε ο ίδιος, κατά τη διάρκεια του ένστολου καθήκοντός του.

Στις 19 Νοεμβρίου του 2023, ο Χρήστος Σπυρόπουλος μαζί με τον εθελοντή του Κυνηγετικού Συλλόγου Επανομής, Χρήστο Αλεξάκη, διέσωσαν έναν 23χρονο σέρφερ, που παρασύρθηκε από τα κύματα στη θαλάσσια περιοχή της Επανομής, κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ο Χρήστος Σπυρόπουλος ήταν και πάλι «παρών» στη διάσωση 8 παιδιών και 2 ενηλίκων ναυτοπροσκόπων, όταν αναποδογύρισε η λέμβος τους την ώρα που επέστρεφαν από πλωτή κατασκήνωση στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης, το καλοκαίρι του 2021.

Ως αθλητής του χάντμπολ αποτελεί γέννημα-θρέμμα της ΧΑΝΘ, με την οποία αγωνίστηκε για 23 έτη. Μέτρησε πάνω από 300 συμμετοχές και έχει πετύχει περισσότερα από 1.000 γκολ στην καριέρα του, ενώ υπήρξε και διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παίδων, Εφήβων και Νέων.

Τη βράβευση έκανε εκ μέρους της ΟΧΕ το μέλος του ΔΣ, Κώστας Βιολιτζής, ενώ παρών ήταν και ο Κώστας Σπυρόπουλος, πατέρας του Χρήστου, και επί σειρά ετών μέλος των διοικήσεων της ΟΧΕ και της ΧΑΝΘ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ