fbpx

Α1 Γυναικών, 8η αγωνιστική: Δύσκολο Σαββατοκύριακο για ΑΕΚ και Αναγέννηση

Α1 Γυναικών, 8η αγωνιστική: Δύσκολο Σαββατοκύριακο για ΑΕΚ και Αναγέννηση

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του Α’ γύρου στην Α1 Γυναικών θα διεξαχθεί η 8η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο (9-10/12).

Μάλιστα, η ΑΕΚ και η Αναγέννηση Άρτας θα δώσουν από δύο αγώνες, αφού προστέθηκε η μεταξύ τους εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής, λόγω της αναστολής λειτουργίας του ΟΑΚΑ.

Για την Ένωση θα είναι δύο απαιτητικά παιχνίδια μέσα σε δύο μέρες κόντρα στην Άρτα, ενώ στην αυλαία του Α’ γύρου θα έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα του Καματερού.

Από την άλλη, η ομάδα της Άρτας διαθέτει έμπειρες αθλήτριες και θεωρητικά είναι το φαβορί για μία θέση στα πλέι οφ, έχοντας όμως κερδίσει πολλά παιχνίδια στις λεπτομέρειες.

Το Πανόραμα μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες όντας το μεγάλο φαβορί απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο. Οι γηπεδούχες έχουν καλό ρόστερ και δείχνουν ικανές να παίξουν στα πλέι οφ του πρωταθλήματος ή στη χειρότερη περίπτωση να πάρουν και φέτος ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η ομάδα των Γιαννιτσών κέρδισε τον Κορυδαλλό και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία που είναι και ο μεγάλος στόχος.

Αδιαφιλονίκητο φαβορί του αγώνα με το Καματερό είναι η Νέα Ιωνία. Οι Κυπελλούχες Ελλάδος με νίκη θα στεφθούν πρωταθλήτριες χειμώνα και θα πάνε με καλή ψυχολογία στην έδρα της Άρτας για το φινάλε του Α’ γύρου.

Οι αγώνες θα συνεχιστούν την Κυριακή (10/12) με τον Κορυδαλλό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στις 15:30. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδος έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους από τη γηπεδούχο ομάδα που είναι ουραγός χωρίς βαθμούς και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να διατηρηθεί και την επόμενη σεζόν στη μεγάλη κατηγορία.

Μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ, η Αναγέννηση Άρτας θα φιλοξενηθεί στο Βύρωνα από τον Αθηναϊκό, που με τη σειρά του θέλει να εκμεταλλευτεί την περίσταση και να κάνει την έκπληξη.

Δεύτερο ντέρμπι σε ένα 24ωορο για την ΑΕΚ που θα υποδεχθεί την δυνατή Πυλαία η οποία έχει τον πρώτο λόγο βάσει αγωνιστικής κατάστασης, αλλά και βαθμολογίας. Η Ένωση που όπως και η Άρτα καλείται να διαχωριστεί την κόπωση θα πρέπει να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης απέναντι στην ομάδα της Πυλαίας.

Α1 Γυναικών (1η αγωνιστικής- εξ’ αναβολής)
ΟΑΚΑ 15:00, ΑΕΚ- Αναγέννηση Άρτας –κεκλεισμένων των θυρών- (Τόλιος- Φωκίτης, Ανταλής)

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών:
Πανοράματος 16:30, ΑΕΠ Πανόραμα- Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Πατιός- Πήτας, Δελόγλου)
Νέας Ιωνίας 18:00, ΟΦΝ Ιωνίας- ΓΑΣ Καματερού (Παπαματθαίου- Δρακόπουλος, Προδρομίδης)

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023
Γ. Χαλκίδης 15:30, ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού- ΠΑΟΚ Mateco (Μπράμου- Στασινού, Αντωνόπουλος)
Βύρωνας 16:00, Αθηναϊκός- Αναγέννηση Άρτας (Φωτακίδης- Λεφάκης, Ανταλής)
ΟΑΚΑ 16:00, ΑΕΚ- ΑΕΣΧ Πυλαίας (Κινατζίδης- Γερουλάνος, Τσάκωνας)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ