fbpx

Τζούκιτς: «Δεν υπάρχει περίπτωση να σηκώσουμε λευκή σημαία στην Ελβετία»

Τζούκιτς: «Δεν υπάρχει περίπτωση να σηκώσουμε λευκή σημαία στην Ελβετία»

Για την αυριανή (Τρίτη 05/12) αναμέτρηση της ομάδας του με την Κρίενς Λουκέρνης μίλησε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Ντράγκαν Τζούκιτς. Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε πως δε θα σηκώσουν «λευκή σημαία» οι παίκτες τους, και ελπίζει να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό πρόσωπο.

Η «Ένωση» δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο του EHF European League, και προέρχεται από την εντός έδρας επικράτησή της με σκορ 38-16 απέναντι στον Πανελλήνιο ΓΣ, για τη 10η αγωνιστική της Handball Premier.

«Αν και ο τελευταίος αγώνας, δεν έχει βαθμολογική σημασία, εγώ και οι παίκτες μου, έχουμε κίνητρο. Στόχος μας είναι να εμφανιστούμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Η φήμη του συλλόγου παραμένει… πίσω μας και δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε Ελβετία και να σηκώσουμε «λευκή σημαία».

Η Κρίενς είναι μία καλή ομάδα, που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Με τις επιστροφές των Σίπιτς, Κουτέλ και Μπενεφουά, μαζί με τους Σέλκερ, Μπομ, Τσέπιτς, Όρμποβιτς και Μούσα, αλλά και τον θρυλικό Σμιντ, η ομάδα τους είναι πολύ δυνατή.

Ελπίζω οι δύο ομάδες να παίξουν ένα όμορφο, μοντέρνο και τεχνικό χάντμπολ. Κοιτάμε μπροστά και ελπίζουμε να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ