fbpx

Πέρασε με δύο νίκες στους «16» του EHF European Cup ο Ολυμπιακός

Πέρασε με δύο νίκες στους «16» του EHF European Cup ο Ολυμπιακός

Tην παρουσία της στη φάση των «16» του EHF European Cup εξασφάλισε το Σάββατο (2/12) η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, με ιδανικό τρόπο μάλιστα.

Στο κλειστό της Ηλιούπολης οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν της Τρογκίρ με 36-28, για να διπλασιάσουν έτσι τις νίκες τους ενάντια στους Κροάτες, καθώς είχαν κερδίσει και στο πρώτο παιχνίδι για τους «32» της διοργάνωσης με 27-26.

Οι παίκτες του Νίκου Γραμματικού πήραν από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης, έβρισκαν εύκολα το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα κλέβοντας αρκετές μπάλες κι έκλεισαν το ημίχρονο με προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων (20-16).

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν εξίσου παραγωγικός, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους συνεχίζοντας να κλέβει μπάλες και να σκοράρει σε κενό τέρμα, με αποτέλεσμα όλα να έχουν κριθεί ουσιαστικά από νωρίς, καθώς στο 44:13 προηγείτο με 29-21, για να διατηρήσει αυτό το +8 έως το τέλος του παιχνιδιού.

Ο Τζηράς ήταν ο πρώτος σκόρερ με 8 γκολ, ενώ από 6 γκολ σημείωσαν ο Σλίσκοβιτς και ο Σάββας, με τον Ράντνιτς να ξεχωρίζει για λογαριασμό των Κροατών, πετυχαίνοντας 7 τέρματα, ενώ 6 γκολ έβαλε ο Λούκετιν.

Πλέον, οι Πειραιώτες περιμένουν να μάθουν τον επόμενό τους αντίπαλο και με στόχο την πρόκριση στους προημιτελικούς της διοργάνωσης, με τους αγώνες να έχουν προγραμματιστεί για τις 10 και 18 Φεβρουαρίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κοτανίδης, Τζηράς 8, Καραμπουρνιώτης 2, Παπαβασίλης, Βίντα 3, Τζίμπουλας 3, Παπαντωνόπουλος, Κανδύλας, Σλίσκοβιτς 6, Τσιγαρίδας, Πασσιάς 1, Μοντόρο 3, Σλαβούλιτσα 1, Κάβτσιτς 2, Μιχαηλίδης 1, Σάββας 6.

ΤΡΟΓΚΙΡ: Λούτσιν, Πέραν, Λούκετιν 6, Γέλιτς 2, Λούτσιαν Ντρνάσιν, Ράντνιτς 7, Πιτέσα 2, Λουίτζι Ντρνάσιν 1, Τόκιτς, Βούλιτς 1, Βράνιες, Σμόλιο, Ιβανίσεβιτς 1, Μπράνταριτς Σλιούγιο 5, Τρίβκοβιτς 3, Μπάκοβιτς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ