fbpx

Πήρε Μπαλάφα ο Φαίαξ Κέρκυρας

Πήρε Μπαλάφα ο Φαίαξ Κέρκυρας

Η γυναικεία ομάδα του Φαίακα Κέρκυρας ανακοίνωσε την απόκτηση της έμπειρης παίκτριας, Βάγιας Μπαλάφα, που αγωνίζεται στην περιφέρεια και στη θέση του πίβοτ.

Η ανακοίνωση του Κερκυραϊκού συλλόγου αναφέρει: «Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Βάγια Μπαλάφα.

Η Βάγια είναι γεννημένη στις 30/9/1988 ,έχει ύψος 1,72m και αγωνίζεται στην Περιφέρεια αλλά και στη θέση του Πίβοτ.

Βιογραφικό: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Άρτα στην οποία ξεκίνησε τα πρώτα της χαντμπολικά βήματα παίζοντας στην τοπική ομάδα της Αναγέννησης Άρτας.

Με την Αναγέννηση Άρτας κατέκτησε πολυάριθμους τίτλους ( Πρωταθλήματα & Κύπελλα ) έχοντας πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο για την ομάδα της .Επίσης με την Αναγέννηση κατέγραψε συμμετοχές σε Ευρωπαϊκούς αγώνες.

Για μια χρονιά πήρε μεταγραφή στην Νέα Ιωνία με την οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα, με συμμετοχή ξανά σε Ευρωπαϊκούς αγώνες για να επιστρέψει στην Άρτα και να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό στερέωμα.

Στα αξιοσημείωτα για τη Βάγια είναι πως από μικρή ηλικία βρίσκεται στις κλήσεις όλων των ηλικιακών κατηγοριών των Εθνικών ομάδων καθώς και για πολλά έτη στην Εθνική Ομάδα Γυναικών.

Δηλώσεις Βάγιας Μπαλάφα: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη.Ο Φαίακας είναι ένας ιστορικός σύλλογος με ωραίους και φιλικούς ανθρώπους. Νιώθω ευπρόσδεκτη εδώ. Θέλω απλά να αγωνίζομαι, να είμαι αποτελεσματική και να βοηθήσω στο χτίσιμο της ομάδας. Είμαι έτοιμη και ανυπομονώ για το ντεμπούτο μου την Κυριακή»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ