fbpx

Απέκτησε τον Πάσαλιτς ο ΓΑΣ Κιλκίς

Απέκτησε τον Πάσαλιτς ο ΓΑΣ Κιλκίς

Την απόκτηση του Άντι Πάσαλιτς ανακοίνωσε κι επίσημα ο ΓΑΣ Κιλκίς, προχωρώντας σε περαιτέρω ενίσχυση την φετινή σεζόν.

Ο 24χρονος Βόσνιος δοκιμάστηκε όλη την περασμένη εβδομάδα, ενώ συμμετείχε και στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου, αναφέρει:

«Ο ΓΑΣ Κιλκίς και το τμήμα χάντμπολ ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Άντι Πάσαλιτς.

Ο Πάσαλιτς είναι γεννημένος στις 16.08.1999 και κατάγεται από τη Βοσνία.

Ήρθε την προηγούμενη βδομάδα στην πόλη για δοκιμαστικά και οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία. Αγωνίστηκε ήδη στο παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας το Σάββατο πετυχαίνοντας 5 τέρματα.

Πρόκειται γι ακόμα ένα όπλο στη φαρέτρα του τεχνικού της ομάδας Νίκου Γεωργιάδη που θα ενισχύσει την προσπάθεια εν όψει των επόμενων πολύ κρίσιμων παιχνιδιών του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Τσέλικ Τζούνιορ, μετά πήρε μεταγραφή στην Βογκόσκα, με την οποία μάλιστα αντιμετώπισε και την ΑΕΚ στα κύπελλα Ευρώπης. Τελευταίος του σταθμός ήταν η γερμανική Γκρούπελαμπε.

Για την μεταγραφή του στον ΓΑΣ Κιλκίς ο αθλητής δήλωσε: «Είμαι επίσημα παίκτης του ΓΑΣ Κιλκίς. Περιμένω από όλους να έχουμε ενότητα και ομαδικό πνεύμα. Όλοι μαζί θα παλέψουμε για να πετύχουμε νίκες. Ανυπομονώ για τις νέες προκλήσεις και με συνεργασία με τους συμπαίκτες μου θα πετύχουμε. Πάμε για νίκες».

Άντι καλώς όρισες στον ΓΑΣ Κιλκίς!»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ