fbpx

ΑΕΚ- Αννόβερο 29-34: Δεύτερη ήττα για την Ένωση από τους ανώτερους Γερμανούς

ΑΕΚ- Αννόβερο 29-34: Δεύτερη ήττα για την Ένωση από τους ανώτερους Γερμανούς

Τη δεύτερη ήττα της γνώρισε η ΑΕΚ από το Αννόβερο, αυτή τη φορά με 34-29, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του EHF European League.

Η ελληνική ομάδα πάλεψε στα ίσια με την πανίσχυρη γερμανική ομάδα για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά όπως και στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, υπέκυψε στο τέλος και γνώρισε την ήττα.

Το ματς

Για ακόμα μια φορά, η ΑΕΚ κοίταξε στα μάτια τους αντιπάλους της και, έχοντας τη στήριξη του κόσμου στο «Τάσος Καμπούρης» της Χαλκίδας, πάλεψε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό είναι πως σε όλο το πρώτο ημίχρονο δεν άφησε τη γερμανική ομάδα να προηγηθεί με περισσότερα από 2 τέρματα, ενώ στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μισάωρου, ήταν εκείνη που ήλεγχε τον ρυθμό του αγώνα. Έτσι, οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με το ισόπαλο 16-16.

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με την Ένωση να συνεχίζει να πιέζει και το Αννόβερο να βρίσκει άμεσα τις λύσεις. Οι δυο ομάδες παρέμειναν κοντά στο σκορ, με συνεχείς εναλλαγές στο προβάδισμα. Ωστόσο, λίγα λεπτά πριν τη λήξη, με ένα σερί 5-0, οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν στο +6 (27-33) και δεν υπήρχε πλέον χρόνος για την ομάδα του Ντράγκαν Τζούκιτς να αντιστρέψει την κατάσταση. Έτσι, η γερμανική ομάδα έφτασε στη νίκη με 34-29 και παραμένει μόνη πρώτη και αήττητη στον όμιλό της.

ΑΕΚ (Ντράγκαν Τζούκιτς): Μάτσκεβιτς, Αραμπατζής 4, Κρητικός, Γιόνσον, Μαντάλινιτς 7, Μάλλιος, Ηλιόπουλος, Ρασπίτσος, Παπαδόπουλος, Τόμε, Παπαδιονυσίου 1, Λιάπης 4, Μαρτίνοβιτς 7, Άρσιτς, Σόκολιτς, Κεδέρης 6.

ΑΝΝΟΒΕΡΟ (Χέιντμαρ Φέλιξον)*: Βούγιοβιτς 4, Ούστσινς 2, Γκάντε, Σταϊνχάουζερ, Κουένστετ, Μίχαλτσικ 3, Κούλες 6, Στρμλιάν 3, Έντβαρντσον 3, Γκερμπλ 3, Χάνε, Μπρόζοβιτς 2, Φίσερ 3, Φάιζε 2, Αγιάρ, Μπίχνερ 3.

*Ο προπονητής του Αννόβερο, Κρίστιαν Πρόκοπ, δεν ακολούθησε την αποστολή στην Ελλάδα, λόγω κρυολογήματος, και τον αντικατέστησε ο βοηθός του, Χέιντμαρ Φέλιξον.

Διαιτητές: Ιβάνοβιτς-Βούγισιτς (Μαυροβούνιο). Κόκκινες: 47:10 Σόκολιτς, 51:46 Μίχαλτσικ (τρία δίλεπτα). Δίλεπτα: 6-9. Πέναλτι: 5/6-2/3.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ