fbpx

Handball Premier, 8η αγωνιστική: Για το απόλυτο ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Δούκας

Handball Premier, 8η αγωνιστική: Για το απόλυτο ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Δούκας

Σε μια ημέρα θα διεξαχθεί η 8η αγωνιστική της Handball Premier, με τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον Δούκα να θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο.

Το νικηφόρο του σερί στη σεζόν θέλει να διευρύνει ο Ολυμπιακός που υποδέχεται στην Ηλιούπολη την Πυλαία στο εναρκτήριο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής. Οι “ερυθρόλευκοι” μετρούν έως τώρα 9/9 σε Σούπερ Καπ, Πρωτάθλημα και Ευρώπη, έχοντας καλή παρουσία στα περισσότερα παιχνίδια. Από την άλλη, η Πυλαία μετά το κακό ξεκίνημα συνήλθε και με τρεις συνεχόμενες νίκες ανέβηκε σημαντικά στη βαθμολογία.

Ενδιάμεσα των δύο πολύ απαιτητικών και σημαντικών αγώνων με το Ανόβερο η ΑΕΚ καλείται να επιστρέψει στην ελληνική πραγματικότητα για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ζαφειράκη Νάουσας. Η Ένωση πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στη Γερμανία, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι το μεγάλο φαβορί απέναντι στην ομάδα της Νάουσας που μπορεί να χαρακτηριστεί από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος, ευρισκόμενος στην 6η θέση με ήδη 8 πόντους. Οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν των υπηρεσιών των Λόλα και Βαφείδη.

Στο Δαϊς θα διεξαχθεί το ντέρμπι της αγωνιστικής καθώς οι ισόβαθμοι στην 3η θέση (11 πόντους) Δούκας και Διομήδης θα αναμετρηθούν σε ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι μόλις την περασμένη αγωνιστική υπέστησαν την πρώτη τους ήττα από την πρωταθλήτρια ΑΕΚ και αυτή στο νήμα, δείχνοντας ότι διανύουν μία εξαιρετική σεζόν. Από την άλλη πλευρά, ο Διομήδης επίσης βρίσκεται σε μία καταπληκτική περίοδο, αφού τρέχει σερί 5 συνεχόμενων νικών.

Μετά το μεγάλο διπλό στην έδρα του Ιωνικού η Δράμα αναρριχήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας και έχει την ευκαιρία απέναντι στο νεοφώτιστο Πανελλήνιο να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την 4αδα.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς θα ψάξει την πρώτη του νίκη στη σεζόν απέναντι στον Ιωνικό που τρέχει αρνητικό σερί 6 ηττών. Οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν και αυτοί μία αντίδραση και μία νίκη που θα τους αλλάξει την ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο ΠΑΟΚ με νέο τεχνικό τον Στέλιο Σεϊρεκίδη, που έκανε ντεμπούτο με νίκη επί του Πανελληνίου θέλει να κάνει τη δική του αντεπίθεση και να κάνει ένα σερί νικών έως το τελευταίο ματς του α’ γύρου που θα δοκιμαστεί στην έδρα του Ολυμπιακού και εκεί θα τεστάρει τις δυνάμεις και τις αδυναμίες του ενόψει της μεταγραφικής περιόδου, αλλά και του β’ γύρου του πρωταθλήματος. Είναι το φαβορί απέναντι στον Αερωπό Έδεσσας, ο οποίος με εξαίρεση τη νίκη με τον Ιωνικό, μετράει μόνο ήττες.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Handball Premier:

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023:
Ηλιούπολης 14:00, Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνη- ΑΕΣΧ Πυλαίας
(Σκλαβενίτης- Βήτας, Μίγκας)
ΟΑΚΑ 16:00, ΑΕΚ- Ζαφειράκης Νάουσας -κεκλεισμένων των θυρών- 
(Τόλιος- Φωκίτης, Αντωνόπουλος)
Δαϊς 17:00, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους
(Νάσκος- Χαρίτσος, Ανταλής)
Κραχτίδης 18:00, Bianco Monte Δράμα- Πανελλήνιος ΓΣ
(Λινάρδος- Νικολαϊδης, Κατσίκης)
ΔΑΚ Κιλκίς 18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- Ιωνικός Affidea
(Μπέτμαν- Τζαφερόπουλος, Μεϊμαρίδης)
Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΠΑΟΚ- Αερωπός Έδεσσας ManDynamic
(Θεοδοσίου- Παπούλιας, Αγγελίδης)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 7 αγώνες):
Ολυμπιακός 12
ΑΕΚ 12
Δούκας 11
Διομήδης 11
Δράμα 8
Ζαφειράκης 8
ΠΑΟΚ 7
Πυλαία 6
Ιωνικός ΝΦ 2
Αερωπός 2
Πανελλήνιος 2
ΓΑΣ Κιλκίς 1

ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ