fbpx

European Cup γυναικών: Στη «μάχη» με την Έλτσε η Νέα Ιωνία

European Cup

Στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της στρέφει την προσοχή της η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της Νέας Ιωνίας, καθώς το διήμερο 8-9 Νοεμβρίου δίνει στην Ισπανία τα δύο παιχνίδια της με την Έλτσε για τον 3ο γύρο του European Cup.

Η αποστολή του ΟΦΝΙ είναι δύσκολη κόντρα στη φιναλίστ του περυσινού πρωταθλήματος Ισπανίας, η οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές πορείες στην Ευρώπη την τελευταία διετία. Τη σεζόν 2021-22 η ομάδα από το Αλικάντε έφτασε στους «8» του European Cup, όπου αποκλείστηκε από τη -μετέπειτα κάτοχο του τίτλου- Γκραν Κανάρια, ενώ την παρελθούσα αγωνιστική περίοδο (2022-23) η Έλτσε προχώρησε μέχρι τους ημιτελικούς, ωστόσο η Ατλέτικο Γκουαρντές την έθεσε εκτός διεκδίκησης του τροπαίου.

Αυτό σημαίνει ότι το έργο της Νέας Ιωνίας είναι δύσκολο, ωστόσο η ελληνική ομάδα μπορεί να κερδίσει πολύτιμες εμπειρίες από τα ματς με την ισπανική ομάδα, οι οποίες θα της χρησιμεύσουν στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεών της. Η πρώτη αναμέτρηση του ΟΦΝΙ με την Έλτσε είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί αύριο (8/11, 21:30) στο «Παμπεγιόν Εσπεράνθα Λαγκ», με την ελληνική ομάδα να είναι τυπικά γηπεδούχος σε αυτό το παιχνίδι, ενώ το δεύτερο… ημίχρονο των αναμετρήσεων της Νέας Ιωνίας με την Έλτσε θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (9/11, 21:30) στο ίδιο γήπεδο.

Το “double-header” της Νέας Ιωνίας με την Έλτσε θα διαιτητεύσουν οι Λετονοί Αλεκσάντρς Ραντσένκο και Ραλφς Πέρσις. Υπενθυμίζεται ότι στον 3ο γύρο του European Cup γυναικών μετέχει και ο ΑΕΣΧ Πυλαίας που θα δώσει την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη τα δύο παιχνίδια του με τη Ρούνταρ από το Μαυροβούνιο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ