fbpx

Α1 Γυναικών: Τα βλέμματα στο ντέρμπι της Μίκρας – Δύο αναμετρήσεις το Σάββατο (4/11)

Α1 Γυναικών: Τα βλέμματα στο ντέρμπι της Μίκρας – Δύο αναμετρήσεις το Σάββατο (4/11)

Σε δύο δόσεις θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της 3ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών στο χάντμπολ, με δύο αναμερήσεις να διεξάγονται το Σάββατο (4/11) και τρεις την Κυριακή (5/11).

Την “αυλαία” της αγωνιστικής θα ανοίξει σήμερα, Σάββατο το Πανόραμα με την Αναγέννηση Άρτας. Οι γηπεδούχες προέρχονται από νίκη στην έδρα του Καματερού, όπως και η Αναγέννηση που επιβλήθηκε του ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού, ο οποίος με τη σειρά του θα φιλοξενήσει την Νέα Ιωνία, η οποία είναι το φαβορί της αναμέτρησης.

Την Κυριακή τα βλέμματα στρέφονται στο ντέρμπι της Μίκρας, όπου ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Πυλαία. Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα με 2/2. Αξίζει να σημειωθεί ότι, πέρσι είχαν αγωνιστεί στα ημιτελικά της Α1 Γυναικών με το “Δικέφαλο του Βορρά” να προκρίνεται με 2-1 νίκες.

Σπουδαίο ματς και στα Γιαννιτσά με το νεοφώτιστο Μέγα Αλέξανδρο να αντιμετωπίζει τον ΓΑΣ Καματερού, ο οποίος έχοντας κερδίσει εκτός έδρας στην πρεμιέρα τον Κορυδαλλό θέλει τη νίκη για να κάνει τεράστιο βήμα παραμονής στην κατηγορία. Από την άλλη, η ομάδα των Γιαννιτσών ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Τέλος, στην επαναλειτουργία της αίθουσας “Γ. Κασιμάτης” η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Αθηναϊκό σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού οι δύο ομάδες ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η Ένωση έχασε εύκολα από τη Νέα Ιωνία την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ ο νεοφώτιστος Αθηναϊκός έχασε από ΠΑΟΚ και Νέα Ιωνία στις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών:

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023
Πανοράματος 16:30, ΑΕΠ Πανόραμα- Αναγέννηση Άρτας
(Τζαφερόπουλος- Πατιός, Κατσίκης)
Χαλκίδης 18:00, ΑΟΑΟΔ Κορυδαλλού- ΟΦΝ Ιωνίας
(Καρυδάκης- Γιακαλής, Αντωνόπουλος)

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023
Σπίτι του Χάντμπολ 15:30, ΠΑΟΚ Mateco- ΑΕΣΧ Πυλαίας
(Γράψας- Κυριακού, Δελόγλου- Αποστολίδης)
Γιαννιτσών 16:00, Μέγας Αλέξανδρος- ΓΑΣ Καματερού
(Θεοδοσίου- Παπούλιας, Σαμαράς)
OAKA, 16:00, ΑΕΚ- Αθηναϊκός
(Σκλαβενίτης- Βήτας, Μίγκας)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ