fbpx

Handball Premier: Το Σάββατο (21/10) ξεκινά η 5η αγωνιστική

Handball Premier: Το Σάββατο (21/10) ξεκινά η 5η αγωνιστική

Το Σάββατο (21/10) ανοίγει η “αυλαία” της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Συνέχεια στις νίκες στο πρωτάθλημα θέλει να δώσει η ΑΕΚ, που υποδέχεται τη Δράμα ’86, στο Κλειστό του Βύρωνα. Οι Δραμινοί γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο, ωστόσο θα επιδιώξουν να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν.

Όσον αφορά την προϊστορία, ΑΕΚ και Δράμα έχουν τεθεί αντιμέτωπες 14 φορές, 7 εντός και 7 εκτός, με την Ένωση να μετρά το απόλυτο των νικών.

Πανελλήνιος και Διομήδης Άργους θα βρεθούν αντιμέτωποι το Σάββατο (21/10) στις 17.00, στο κλειστό της Κυψέλης.

Η ομάδα του Άργους προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και θέλει να έχει ανάλογη συνέχεια, τη στιγμή που ο Πανελλήνιος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την έδρα του για να μπορέσει να πετύχει τη δεύτερη επικράτηση στο φετινό πρωτάθλημα.

Μετά τη σπουδαία πρόκριση στους “32” της Ευρώπης, η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού επιστρέφει στις υποχρεώσεις της στη  Handball Premier και αντιμετωπίζει στη Νέα Φιλαδέλφεια, τον Ιωνικό. Στόχος των “ερυθρολεύκων” είναι να καταφέρουν να πάρουν άλλους δύο βαθμούς κόντρα στο συγκρότημα του Γιάννη Αρβανίτη που έχει ξεκινήσει νωθρά στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Δούκας ταξιδεύει στο Κιλκίς για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του. Η ομάδα του Γιώργου Χαλκίδη θέλει να συνεχίσει τη συγκομιδή βαθμών και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, η ομάδα του Νίκου Γεωργιάδη θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα, έχοντας στο πλευρό του και τους φιλάθλους της.

Τέλος, Αερωπός και Πυλαία θα αναμετρηθούν στην Έδεσσα.Οι γηπεδούχοι προέρχονται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες μέσα στην έδρα τους. Από την άλλη, η ομάδα της Πυλαίας νίκησε το περασμένο Σάββατο στις λεπτομέρειες τον Πανελλήνιο και θέλει μια ακόμα νίκη για να πάρει νέα βαθμολογική ανάσα.

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

Handball Premier (5η αγωνιστική)
ΔΓ Βύρωνα 15:30, ΑΕΚ- Bianco Monte Δράμα
(Βήτας- Σκλαβενίτης, Τσάκωνας)

Πανελληνίου 17:00, Πανελλήνιος ΓΣ- Διομήδης Άργους
(Ζήσης- Χαραλαμπίδης, Ανταλής)

ΔΑΚ Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας ManDynamic- AΕΣΧ Πυλαίας
(Νάσκος- Χαρίτσος, Δελόγλου)

ΔΑΚ Κιλκίς 18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- ΑΣΕ Δούκα
(Γράψας- Κυριακού, Μεϊμαρίδης)

Ιωνικού 18:00, Ιωνικός Affidea- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή
(Τόλιος- Λεφάκης, Αντωνόπουλος)

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023
ΔΑΚ Νάουσας 18:00, Ζαφειράκης Νάουσας- ΠΑΟΚ
(Λινάρδος- Νικολαϊδης, Σίσκου)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ