fbpx

Σάσαρι-Oλυμπιακός 24-31: Πρεμιέρα με νίκη στο Εuropean Cup!

Σάσαρι-Oλυμπιακός 24-31: Πρεμιέρα με νίκη στο Εuropean Cup!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 31-24 της Σάσαρι, στην Σαρδηνία και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς του δευτέρου γύρου του ΕΗF European Cup στην Ηλιούπολη.

Από το πρώτο ημίχρονο, οι “ερυθρόλευκοι”»” ήταν ανώτεροι, όμως στο δεύτερο, ανέβασαν ακόμη περισσότερο “στροφές”»”, πήραν μεγάλες διαφορές και με εξαιρετική άμυνα και κορυφαίο σκόρερ τον Σάββα, με 10 γκολ, κατέκτησαν τη νίκη στην έδρα της ιταλικής ομάδας, στο πρώτο ματς του δεύτερου γύρου του ευρωπαϊκού θεσμού.

Την Τετάρτη (18/10, 18:00), στη ρεβάνς των “32” της διοργάνωσης στην Ηλιούπολη, η ομάδα του Νίκου Γραμματικού, που δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, θέλει να υπερασπιστεί το σημερινό αποτέλεσμα και να πάρει το εισιτήριο για τη φάση των “16”.

Διακύμανση:

Ρέιμοντ Σάσαρι: Σαμπάολο, Μανόλιοβιτς 8, Χαλίλκοβιτς 4, Αλντίνι 3, Λαμέλας 3, Ναρντίν 2, Μπρίζιτς 2, Ντέλα Βέτσια 1, Μαλαντρίν 1, Βιντίλι, Μούρα, Ντελόγκου, Μπομπόι, Πιντόρι, Βράνατς, Παβάνι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νίκος Γραμματικός): Κοτανίδης, Τζηράς 7, Καραμπουρνιώτης 1, Σάββας 8, Σλίσκοβιτς 3, Παπαβασίλης 3, Σλαβούλιτσα 4, Βίντα 1, Τζίμπουλας 1, Τσιγαρίδας 1, Κάβτσιτς 1, Μιχαηλίδης 1, Κανδύλας, Πασσιάς, Μοντόρο, Παπαντωνόπουλος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ