fbpx

Λινζ-ΠΑΟΚ 27-26: Όλα για την πρόκριση στη Μίκρα!

Λινζ-ΠΑΟΚ 27-26: Όλα για την πρόκριση στη Μίκρα!

Για το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου του EHF European Cup, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αυστρία, όπου και αντιμετώπισε το βράδυ του Σαββάτου (14/10), την Λινζ, από την οποία γνώρισε την ήττα με 27-26. 

Oι Αυστριακοί μπορεί να πήραν τη νίκη, όμως το σκορ της αναμέτρησης μπορεί να δώσει εύκολα την ευκαιρία στους “ασπρόμαυρους” την άλλη εβδομάδα να διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση στην έδρα τους, αφού η διαφορά είναι μόλις ένα γκολ.

Οι Θεσσαλονικείς έδειξαν θετικά δείγματα στη σημερινή αναμέτρηση πάρα την ήττα, αφού δεν άφησαν σε κανένα σημείο την Λινζ να ξεφύγει στο σκορ.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο ΠΑΟΚ έφτασε την διαφορά σε απόσταση ενός τέρματος, 26-25. Ο Χάμζιτς έκανε το 27-25, ωστόσο ο Μποτσκάρεφ σκόραρε στην τελευταία επίθεση του παιχνιδιού, διαμορφώνοντας το τελικό 27-26.

Η ρεβάνς των δύο ομάδων στην Μίκρα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 21 Οκτωβρίου και ώρα 18:00. 

Διακύμανση:

Λινζ: Ζούιλκχουμπερ, Γκρίγκιτς 11, Μπομ 4, Χάμζιτς 4, Κίσλιγκερ 2, Γκεντ 2, Βίσινγκερ 2, Μπάχμαν 1, Στογιάνοβιτς 1, Κροπφ, Αλκιτς, Ντέρντακ, Γκολούμποβιτς, Κάιπερ.

ΠΑΟΚ (Γούσιος): Γκιγκόφ, Λαδάκης 3, Ελευθεριάδης 3, Τσαμουρίδης, Παπαγεωργίου 3, Νικολαΐδης 1, Παπάζογλου Θ. 5, Κουκμίσης Κ. 2, Παπάζογλου Λ., Τσαναξίδης, Κουκμίσης Ν., Μπάτζιος, Καλόμοιρος 6, Μποτσκάρεφ 5, Τζωρτζίνης 1

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ