fbpx

Handball Premier: Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική

Handball Premier: Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται η 4η αγωνιστική

Με τέσσερις αναμετρήσεις θα συνεχιστεί το Σάββατο (14/10) η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Το πρόγραμμα θα ανοίξουν στις 17:00 στο Δαΐς ο Δούκας με τον Αερωπό Έδεσσα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν στις πολύ καλές εμφανίσεις και να πάρουν ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα και από την άλλη η ομάδα της Έδεσσας αναζητά την αγωνιστική αντίδραση για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Στη Νέα Κίο, ο Διομήδης Άργους θα υποδεχτεί τον Ιωνικό, σε μια αναμέτρηση όπου και οι δύο ομάδες αναζητούν τους βαθμούς της νίκης.

Η ομάδα του Άργους μετά τη μεγάλη επικράτηση στη Νάουσα θέλει να έχει ανάλογη συνέχεια, τη στιγμή που ο το συγκρότημα της Νέας Φιλαδέλφειας μετρά μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα επί του Πανελληνίου, στην πρεμιέρα.

Στο κλειστό της Μίκρας, η Πυλαία θα υποδεχτεί τον Νεοφώτιστο Πανελλήνιο. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας έχοντας πετύχει από μια νίκη στο πρωτάθλημα και θα επιδιώξουν να πάρουν τους βαθμούς που θα τους δώσουν βαθμολογικό, αλλά και ψυχολογικό αβαντάζ.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς ταξιδεύει στη Δράμα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Οι νεοφώτιστοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, κρατώντας όμως την αντίδραση που έβγαλαν σε κάποια σημεία του αγώνα.

Από την άλλη, οι Δραμινοί μετά την ισοπαλία με τον Δούκα θέλουν τις καλές εμφανίσεις να τις μετατρέψουν σε βαθμούς και να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη.

Να θυμίσουμε ότι, η αγωνιστική άνοιξε την Τετάρτη (11/10), όπου η ΑΕΚ νίκησε τον ΠΑΟΚ με 29-24 και ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ζαφειράκη Νάουσας με 34-19.

Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής της Handball Premier:

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023
Ολυμπιακός-Ζαφειράκης Νάουσας 34-19 
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 24-29

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023
Δαϊς 17:00, ΑΣΕ Δούκα- Αερωπός Έδεσσας ManDynamic
(Σκλαβενίτης- Λεφάκης, Μίγκας)

Κραχτίδης 18:00, Bianco Monte Δράμα- ΓΑΣ Κιλκίς
(Θεοδοσίου- Παπούλιας, Δελόγλου)

Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- Πανελλήνιος ΓΣ
(Τζαφερόπουλος- Λινάρδος, Μιχαηλίδης)

Νέα Κίος 18:00, Διομήδης Άργους- Ιωνικός Affidea
(Χαραλαμπίδης- Ζήσης, Αντωνόπουλος)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ