fbpx

Παπαχαρτοφύλης: «Η εύρεση στέγης είναι καθημερινός αγώνας»

Παπαχαρτοφύλης: «Η εύρεση στέγης είναι καθημερινός αγώνας»

Στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδος” στο κανάλι Open, μίλησε ο Αθλητικός Διευθυντής των Τμημάτων Χάντμπολ και μέλος του Δ.Σ., Στάθης Παπαχαρτοφύλης.

Ο Παπαχαρτοφύλης αναφέρθηκε στα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα χάντμπολ όσον αφορά το γήπεδο και τόνισε πως πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση.

Συγκεκριμένα, είπε: «Είμαστε σε δεινή θέση. Φαντάσου μία ομάδα, η Πρωταθλήτρια Ελλάδος, που εκπροσωπεί το ελληνικό χάντμπολ στην υψηλότερη διοργάνωση που μπορεί να συμμετέχει ελληνικός σύλλογος, τους ομίλους του EHF European League, να μην έχει αυτή τη στιγμή γήπεδο να προπονηθεί. Η εύρεση στέγης είναι καθημερινός αγώνας και γίνεται με τις διαπροσωπικές σχέσεις. Πώς θα παίξουμε αγώνες, χωρίς προπονήσεις; Η Πολιτεία, τα όργανά της, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, να παρέμβουν και να διευθετήσουν και αυτό το θέμα. Στη συνάντηση με τον υπουργό, δεν είχε γίνει αντιληπτό ότι το θέμα της ΑΕΚ ήταν τόσο σοβαρό. Στη συνέντευξη του κ. Βρούτση ειπώθηκε ότι “το 95% των προβλημάτων έχει διευθετηθεί”, αλλά βέβαια εμείς είμαστε ακόμα στο 5%. Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, αλλά είναι και τα άλλα αθλήματα. Ακόμα ένα σοβαρό πρόβλημα είναι πως δεκάδες παιδιά μένουν “ξεκρέμαστα” και ενδεχομένως να οδηγηθούν εκτός αθλητισμού».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ