fbpx

Βακάλης: «Φανήκαμε αντάξιοι των δύο αυτών αγώνων»

Βακάλης: «Φανήκαμε αντάξιοι των δύο αυτών αγώνων»

Μια ιστορική πρόκριση πανηγύρισε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της Πυλαίας με δύο νίκες 24-21 και 26-19 απέναντι στην Κέρχενγκ από το Λουξεμβούργο στο “Σπίτι του Χάντμπολ” για τον 2ο γύρο του ΕΗF Εuropean Cup.

Μετά την πρόκριση της ομάδας του ο τεχνικός της Πυλαίας, Γιώργος Βακάλης, σχολίασε τα εξής: «Τις δύο προηγούμενες χρονιές είχαμε πολύ δύσκολο έργο, κληρωθήκαμε με δύο Τούρκικες ομάδες με υψηλά μπάτζετ, η μία κατέκτησε το κύπελλο και η άλλη έφτασε έως τα ημιτελικά, ενώ παίξαμε και τα τέσσερα ματς εκτός έδρας.

Φέτος η διοίκηση κατάφερε να φέρει και τα δύο ματς στη Θεσσαλονίκη και φανήκαμε αντάξιοι των δύο αυτών αγώνων. Η ομάδα του Λουξεμβούργου έμεινε από δυνάμεις, ήταν τακτική προσέγγιση να πάμε σε υψηλό τέμπο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλη την άμυνα και στις δύο τερματοφύλακες μας για την απόδοση τους».

Από την άλλη, η Κύπρια τερματοφύλακας, Άντρια Τάκι, επεσήμανε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες για την πρόκριση. Είναι μια ιστορική ημέρα για την Πυλαία. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο του προπονητή. Πιστεύω δείξαμε ότι είμαστε έτοιμες για το πρωτάθλημα, αλλά για την επόμενη φάση στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ