fbpx

ΠΑΟΚ: Πρεμιέρα στο European League γυναικών στην Κοζάνη

ΠΑΟΚ: Πρεμιέρα στο European League γυναικών στην Κοζάνη

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Κοζάνη, όπου ξεκινάει σήμερα, Παρασκευή (22/9) στις 19:00 η πρεμιέρα της στο Εuropean League γυναικών κόντρα στην Γερμανική Όλντενμπουργκ.

Το σύνολο του Δημήτρη Πελεκίδη θέλει να τα δώσει όλα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να πάρει ένα σκορ πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού της Κυριακής (24/09, 17:00).

Ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε την Πέμπτη στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, παίρνοντας μία πρώτη… γεύση από το γήπεδο στο οποίο θα διεξαχθούν οι δύο ευρωπαϊκοί αγώνες.

Οι “ασπρόμαυρες”, έχοντας δώσει αρκετούς φιλικούς αγώνες, σε Σκόπια και Θεσσαλονίκη, δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και με τον Έλληνα τεχνικό να έχει στην διάθεσή του 20 αθλήτριες για να επιλέξει την τελική 16άδα.

Οι αθλήτριες που θα αγωνιστούν για την πρόκριση είναι οι Ελληνίδες:
Ευγενία Σαμολαδά, Αβραμίνα Σεβδιλή, Αθηνά Καπρινιώτη, Εμμανουέλα Τσικνάκη, Μαρία Χατζηπαρασίδου, Ελένη-Ιωάννα Κερλίδη, Γιωργία Κουλούρη, Στυλιανή Μαυροσαββίδου, Μαρία Μεντεσίδου, ΄Ερικα Ζενέλι και οι ξένες: Άννα Βράνσιτς, Σαρλότ Χριστοφορίς, Μίλιτσα Γκρμπάρσεβιτς, Μπάρμπαρα Μπουράτο, Καταρίνα Τομάσεβιτς, Σίλβα Αζεβέντο, Ζάνα Μπουλάτοβιτς, Έσμα Μουράτοβιτς, Αλεξάντρα Μποριζόφσκα, Μιλένα Μιλόσεβιτς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ