fbpx

EHF European League: Ήττα για τον ΠΑΟΚ από την Όλντενμπουργκ και δυσκολεύει η πρόκριση

EHF European League: Ήττα για τον ΠΑΟΚ από την Όλντενμπουργκ και δυσκολεύει η πρόκριση

Δεν τα κατάφερε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ κόντρα στην Όλντενμπουργκ στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο για το Round 2 του EHF European League, καθώς ηττήθηκε με 37-22 στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης, και δυσκολεύει κατά πολύ η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπήκε νευρικά στο παιχνίδι, και αυτό δεν άργησε να το πληρώσει καθώς στο πρώτο 10λεπτο το σκορ είχε φτάσει στο 7-2. Οι “ασπρόμαυρες” μάζεψαν τη διαφορά στη συνέχεια (9-6), αλλά οι Γερμανίδες ανέκτησαν και πάλι τον κυριαρχικό ρυθμό τους και εκτόξευσαν τη διαφορά στο +8 (18-10).

Στην επανάληψη οι παίκτριες του Πελεκίδη δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν στην ένταση των Γερμανίδων, η απόσταση στο σκορ έπιασε και διψήφια τιμή, και έτσι η Όλντενμπουργκ έφτασε στη νίκη που της δίνει μεγάλο αβαντάζ πρόκρισης. Η ρεβάνς θα γίνει την Κυριακή (24/9, 17:00) στο ίδιο γήπεδο.

ΠΑΟΚ mαteco (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 2, Κερλίδη 3, Βράνσιτς 4, Μπουλάτοβιτς, Καπρινιώτη, Σαμολαδά 1, Μουράτοβιτς 4, Σεβδίλη 5, Αζεβέδο, Ζενέλι, Μποριζόφσκα, Τομάσεβιτς, Κουλούρη, Μπροκάρντο 3, Μιλόγιεβιτς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ