fbpx

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε την παραίτησή του και ο Παπακώστας από το τεχνικό επιτελείο

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε την παραίτησή του και ο Παπακώστας από το τεχνικό επιτελείο

Μετά τη λύση της συνεργασίας του Αλέξη Αλβανού με την ΑΕΚ, ακολούθησε και η παραίτηση του συνεργάτη του, Κωστή Μπούνα, από το τεχνικό επιτελείο, ενώ πριν λίγη ώρα έγινε γνωστή και η παραίτηση του Μάκη Παπακώστα.

Μετά την αποχώρηση του βασικού προπονητή της «Ένωσης», ακολούθησαν δύο διαδοχικές παραιτήσεις από τον πάγκο της ομάδας, με τον τελευταίο στις δικές του δηλώσεις να ευχαριστεί τους παίκτες, τη διοίκηση και το ιατρικό επιτελείο για τη συνεργασία τους.

«Μετά την λύση της συνεργασίας του Αλέξη Αλβανού με την ομάδα της ΑΕΚ ανακοινώνω και εγώ την παραίτηση μου από βοηθός προπονητή και υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της ομάδας.

Ευχαριστώ τους παίχτες, την διοίκηση και το ιατρικό επιτελείο για την συνεργασία τόσο την περσινή όσο και την φετινή σεζόν. Εύχομαι στο τμήμα κάθε επιτυχία».

Αξίζει να τονιστεί, πως αύριο Σάββατο (23/9) η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την Πυλαία για την πρεμιέρα της Handball Premier, και τα ηνία του πάγκου θα αναλάβει ο υπηρεσιακός προπονητής, Στέλιος Σεϊρικιδης, που είναι και ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας χάντμπολ των “κιτρινόμαυρων”.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ