fbpx

Κοτανίδης στο Apexsports.gr: «Ο Ολυμπιακός διεκδικεί όλους τους τίτλους»

Κοτανίδης στο Apexsports.gr: «Ο Ολυμπιακός διεκδικεί όλους τους τίτλους»

Στο Apexsports.gr μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Κοτανίδης, σχετικά με τις δυσκολίες του τελικού του Super Cup, για τις μικρές διαφορές των δύο ομάδων, αλλά και για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς.

«Καταρχάς ευχαριστούμε πολύ. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι οι ομάδες τα έδωσαν όλα, καμία από τις δύο δεν τα παράτησε. Καταφέραμε μετά από την παράταση να είμαστε πιο ψύχραιμοι, και ουσιαστικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο να κατακτήσουμε τη νίκη.

Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε ως εδώ, και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Εύχομαι να είναι μια καλή χρονιά και για τις δύο ομάδες, και ας κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο ο καλύτερος».

Σχετικά με αν η έκβαση του αγώνα δείχνει πόσο μικρές είναι οι διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες, απάντησε: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι και με τις προσθήκες που έκαναν οι ομάδες έχουν δυναμώσει, είμαστε καλώς η κακώς τα δύο πιο ενεργά σωματεία στο άθλημα του χάντμπολ.

Είναι χαρά για το άθλημα να έχει δύο τόσο καλές ομάδες, και θέλω να πιστεύω ότι το καλύτερο θα είναι κάθε τίτλο να τον κερδίζει η καλύτερη ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς, ως Ολυμπιακός, είναι ένας σύλλογος που διεκδικεί όλους τους τίτλους, και εγχώριους, και μη».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ