fbpx

Super Cup: Οι οδηγίες για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού

Super Cup: Οι οδηγίες για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στο χάντμπολ ανδρών είναι προ των πυλών με τη διεξαγωγή του 3ου τελικού του Super Cup Ανδρών ανάμεσα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ και τον κυπελλούχο Ολυμπιακό, τη Δευτέρα (18/9, 20:15, ΕΡΤ 3) στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς.

Ο αγώνας θα γίνει κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας και η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοίνωσε οδηγίες για τη διεξαγωγή του.

Συγκεκριμένα, η ΟΧΕ γνωστοποίησε τα εξής: «*Ο αγώνας είναι ειδικού χειρισμού.

*Δεν θα εκδοθούν εισιτήρια.

*Η προσέγγιση στο γήπεδο, καθώς και η είσοδος σε αυτό θα γίνεται μόνο με ονομαστικές προσκλήσεις και με διαπιστεύσεις για τα ΜΜΕ, τη διοίκηση, το προσωπικό της Ομοσπονδίας και του Δαΐς.

*Οι προσκλήσεις είναι περιορισμένες και θα διατεθούν στις φιναλίστ ομάδες, για το Δ.Σ., τους συγγενείς Α΄βαθμού των αθλητών και τις ακαδημίες τους.

*Οι υπόλοιπες προσκλήσεις θα διετεθούν σε ακαδημίες χάντμπολ και σε αθλητές- αθλήτριες των σωματείων της Αττικής.

*Όλες οι προσκλήσεις είναι ονομαστικές και η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται με ταυτοποίηση στοιχείων (Αστυνομική Ταυτότητα ή Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας μόνο για αθλητές-αθλήτριες)».

Στις 4 Οκτωβρίου στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης θα γίνει 1ος τελικός του Σούπερ Καπ Γυναικών ανάμεσα στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ Mateco και τον Κυπελλούχο ΟΦΝ Ιωνίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ