fbpx

Παπαντωνόπουλος: «Πρώτος στόχος το Super Cup – Θέλουμε και τους τρεις εγχώριους τίτλους»

Παπαντωνόπουλος: «Πρώτος στόχος το Super Cup – Θέλουμε και τους τρεις εγχώριους τίτλους»

Την ικανοποίησή του που επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο νέος γκολκίπερ των “ερυθρολεύκων”, Πάνος Παπαντωνόπουλος, που μίλησε τόσο για την καθημερινή δουλειά των “ερυθρολεύκων” στην προετοιμασία, όσο και για τους στόχους που έχουν θέσει ενόψει της σεζόν.

«Βρισκόμαστε στην τέταρτη εβδομάδα της προετοιμασίας μας, υπάρχει κούραση, είναι λογικό. Ωστόσο, υπάρχει και παρά πολλή όρεξη για δουλειά από όλους μας!

Από μεριάς μου, είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού και χάρη στο κλίμα που υπάρχει και στα παιδιά που ήταν από πριν στην ομάδα, προσαρμόστηκα εγώ, όπως και οι άλλοι καινούργιοι συμπαίκτες μου, γρήγορα.

Αρχίζουμε και βγάζουμε χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο, αυτό βοηθάει ότι έχουμε δεθεί σε μεγάλο βαθμό σαν ομάδα και είναι ένα σημαντικό κριτήριο, που θα μας βοηθήσει για την συνέχεια. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τον τελικό του Super Cup, με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Αυτός είναι και ο πρώτος μεγάλος στόχος της ομάδας μας για τη φετινή σεζόν. Θα παλέψουμε και για τους τρεις εγχώριους τίτλους, θέλουμε να τους κατακτήσουμε και θα δώσουμε το 1.000% μας, για να πετύχουμε τους στόχους μας, γιατί η αυτή η ομάδα πρέπει να είναι στην κορυφή. Είμαστε Ολυμπιακός και θέλουμε να κερδίζουμε συνέχεια και τα πάντα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ