fbpx

Ανανέωσαν στον Διομήδη Μπεκιάρης και Χατζηκωνσταντίνου

Ανανέωσαν στον Διομήδη Μπεκιάρης και Χατζηκωνσταντίνου

Τις ανανεώσεις συμβολαίων δυο παικτών για την επόμενη σεζόν έκανε γνωστές ο Διομήδης Άργους.

Οι «Λύκοι» θα έχουν στο ρόστερ τους για ακόμα μια σεζόν τους Γιάννη Μπεκιάρη και Γιώργο Χατζηκωνσταντίνου. Η επίσημη ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει:

«Ο δυναμικός πίβοτ Γιάννης Μπεκιάρης θωρακίζει και φέτος την άμυνα των Λύκων, προσφέροντας μια ακόμα λύση στη διάθεση του προπονητή μας Γιώργου Ζαραβίνα.

Έτοιμος για δουλειά μας δήλωσε, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας:

« Χαίρομαι πολύ που θα είμαι και φέτος στον Διομήδη. Με τους συμπαίκτες μου θα δουλέψουμε σκληρά και εντατικά, ώστε να εμφανιστούμε πανέτοιμοι σε Ελλάδα και Ευρώπη, για να πετύχουμε τους στόχους μας και τη νέα σεζόν.»

Ένα ακόμα δικό μας παιδί, από τα σπλάχνα του Συλλόγου, συνεχίζει και φέτος να κοσμεί το ρόστερ της ομάδας. Ο Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου για μια ακόμα χρονιά δηλώνει έτοιμος να βάλει κ το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια της επίτευξης των φετινών στόχων. Αυτό μας δήλωσε και ο ίδιος:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που για ακόμα μια χρονιά θα είμαι μέλος της οικογένειας του Διομήδη. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και να βοηθήσω και εγώ την ομάδα μου, ώστε και φέτος να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχει πάντα ο Διομήδης.»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ