fbpx

Ολυμπιακός: Στη 2η θέση του διεθνούς τουρνουά της Οχρίδας οι Πειραιώτες

Ολυμπιακός: Στη 2η θέση του διεθνούς τουρνουά της Οχρίδας οι Πειραιώτες

Μια εξαιρετική προσπάθεια έκανε η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, απέναντι στην ισχυρή Πέλιστερ, στον τελικό του διεθνούς τουρνουά της Οχρίδας.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας αγωνίστηκαν κόντρα στην πρωταθλήτρια Β. Μακεδονίας, η οποία τη φετινή σεζόν θα αγωνίζεται στο Champions League και ηττήθηκαν με 30-27.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι “ερυθρόλευκοι” αγωνίστηκαν χωρίς τους Κάβτσιτς και Δομπρή, ενώ ο Μοντόρο, που προφυλάχθηκε κόντρα στην Γκόλντεν Αρτ, πήρε λίγα λεπτά συμμετοχής.

Η κούραση ήταν εμφανής για τον Ολυμπιακό, μετά από τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια, όμως το πρόσημο από την παρουσία του στο τουρνουά ήταν θετικό.

Οι παίκτες του Νίκου Γραμματικού κόντραραν στα ίσια την ισχυρή Πέλιστερ, μέτρησαν τρεις νίκες σε τέσσερα ματς στο τουρνουά και άφησαν υποσχέσεις ενόψει της νέας σεζόν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νίκος Γραμματικός): Κοτανίδης, Τζηράς 5, Καραμπουρνιώτης, Παπαβασίλης 2, Βίντα 5, Τζίμπουλας 1, Βαμβακάρης, Παπαντωνόπουλος, Σλίσκοβιτς 4, Τσιγαρίδας 2, Πασσιάς, Μοντόρο 2, Σλαβούλιτσα 1, Μιχαηλίδης, Σάββας 5

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ