fbpx

EURO 2023: Αναχωρεί για Μπακού η Εθνική Νεανίδων Κ17

EURO 2023: Αναχωρεί για Μπακού η Εθνική Νεανίδων Κ17

Tο βράδυ (21:00) της Πέμπτης (4/8) θα ξεκινήσει από Θεσσαλονίκη για Μπακού, η αποστολή της Εθνικής Νεανίδων Κ17, ώστε να πάρει μέρος στο EURO 2023 που θα διεξαχθεί στο Αζερμπαϊτζάν 5-13 Αυγούστου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποίησε καμπ προετοιμασίας στο “Σπίτι του Χάντμπολ” στη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει παρακαταθήκη τη συμμετοχή του στους δύο τελευταίους Μεσογειακούς Αγώνες σε Μαυροβούνιο και Ναύπλιο.

Σε σχέση με τους αγώνες του Φεβρουαρίου που έγιναν στην πρωτεύουσα του νομού Αργολίδας η Εθνική έχει μία απουσία, καθώς η εξτρέμ Μαλταμπέ είναι τραυματίας.

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει στον Β’ όμιλο τα Νησιά Φερόε, την πανίσχυρη Ισπανία, το Ισραήλ και το Λουξεμβούργο με τις δύο πρώτες ομάδες να προκρίνονται στα ημιτελικά. Οι ομάδες που κατακατήσουν τα τρία μετάλλια θα προκριθούν στο EURO Νεανίδων 2024

Στην αποστολή για Μπακού μετέχουν ο συντονιστής Εθνικών Ομάδων Γυναικών Χρήστος Τζουβάρας, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μενέλαος Δανήλος, η έφορος Ερασμία Λάσκαρη, ο φυσιοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης και οι 16 παρακάτω αθλήτριες: Κουρτίδη, Πιπελίδου, Κατέβα, Γιαννοπούλου (ΑΕΠ Πανόραμα), Γάσπαρη, Λυτρίβη, Δρουγκίδου (ΑΕΚ), Λούκου, Μαντζώρου, (ΟΦΝ Ιωνίας), Φιλιππιάδου (Πανελλήνιος Νεάπολης), Κοτίδου, Κιουκτσόγλου (Δράμα 1986), Ζάμπα (ΑΟ Προσοτσάνης), Θεοδωρίδου (Φίλιππος Βέροιας), Ρούσσου (ΓΑΣ Καματερού), Λουρίδα (ΑΣ Ηλιούπολης 2006).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ