fbpx

Ξεκίνησε στο ΣΕΦ την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός (pics)

Ξεκίνησε στο ΣΕΦ την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός (pics)

Έπιασε δουλειά ο Ολυμπιακός ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών του υποχρεώσεων τη νέα σεζόν, ξεκινώντας την προετοιμασία του χθες Δευτέρα (31/7) στο “μπαλόνι” του ΣΕΦ, με όλο το ρόστερ να δίνει το «παρών», συμπεριλαμβανομένου και των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων.

Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις των παικτών, στόχος των “ερυθρόλευκων” είναι το νταμπλ στις εγχώριες διοργανώσεις (Πρωτάθλημα και Κύπελλο), αλλά και μία αξιόλογη πορεία στο EHF European Cup.

Οι δηλώσεις του Νίκου Γραμματικού: «Αρχή της προετοιμασίας, το ευχάριστο είναι ότι βρίσκονται όλα τα παιδιά εδώ, φαίνεται ότι είναι σε καλή κατάσταση. Θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά, βήμα βήμα, και να διεκδικήσουμε όποιο στόχο έχουμε μπροστά μας, το Κύπελλο, το πρωτάθλημα, το σούπερ καπ και να κάνουμε και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Έχουμε τους παίκτες, υπάρχει η ποιότητα που μπορούμε να ζητήσουμε πολλά πράγματα, χρειάζεται ένα εύλογο χρονικό διάστημα να δουλέψουμε, να γίνουμε σκληροί, να δέσουμε και να γίνουμε ομάδα, με υπομονή και επιμονή θα τα καταφέρουμε.

Ο κόσμος είναι δίπλα μας, θέλουμε να συνεχίσει να είναι δίπλα μας. Όπως έχει πει ο πρόεδρος και η διοίκηση η έδρα μας θα είναι πάλι στην Ηλιούπολη, θέλω και εγώ και οι παίκτες να τους δώσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ικανοποίηση».

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Τζηρά: «Χαίρομαι πάρα πολύ που επέστρεψα στον Ολυμπιακό. Βρήκα γνώριμα πρόσωπα, με όλα τα παιδιά γνωριζόμαστε χρόνια, είμαστε μαζί και στην Εθνική ομάδα. Έχουν γίνει πολύ καλές προσθήκες ξένων, θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί, οι στόχοι της ομάδας είναι γνωστοί.

Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ εγώ είναι πως θα δουλέψουμε σκληρά, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας στην Ελλάδα και γιατί όχι και μια καλή πορεία στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ