fbpx

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χουρσουντιάν ο Δούκας

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Χουρσουντιάν ο Δούκας

Την απόκτηση του 23χρονου περιφερειακού, Σαρκίς Χουρσουντιάν, ανακοίνωσε ο ΑΣΕ Δούκας, ο οποίος πρόσθεσε στο ενεργό δυναμικό του έναν αρκετά ποιοτικό παίκτη, που είχε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα των ΕΣΝ Βριλησσίων και του Άρη Νίκαιας τα προηγούμενα χρόνια.

Η ανακοίνωση του ΑΣΕ Δούκα:

«Το τμήμα Χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του αθλητή, Σαρκίς Χουρσουντιάν (2000, 1.94μ.).

Δυναμικός, γεμάτος πάθος, παίκτης πολυεργαλείο, ο 23χρονος περιφερειακός εντάσσεται στο ρόστερ του Δούκα και ταιριάζει ιδανικά στην ψυχοσύνθεση αλλά και το DNA των μπλε.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Σαρκίς Χουρσουντιάν πραγματοποιήσει πολύ καλή πορεία με την ομάδα των Βριλήσσιων. Πέτυχε συνολικά 86 γκολ σε 19 παιχνίδια (4.53 μ.ο. ανά αγώνα) ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον Άρη Νίκαιας.

Διεθνής παίκτης με τις Εθνικές Ομάδες παίδων και Εφήβων, ο 23χρονος αθλητής έχει κληθεί στο παρελθόν για προετοιμασία και με την Εθνική Ανδρών. Σαρκίς, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Δούκα και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ