fbpx

Παραμένει προπονητής της Πυλαίας στους άνδρες ο Ανανιάδης

Παραμένει προπονητής της Πυλαίας στους άνδρες ο Ανανιάδης

Την παραμονή του Μπάμπη Ανανιάδη στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας χάντμπολ της Πυλαίας ανακοίνωσε ο ΑΕΣΧ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΑΕΣΧ Πυλαίας και Μπάμπης Ανανιάδης ανανέωσαν την συνεργασία τους για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο Έλληνας προπονητής παραμένει στην τεχνική ηγεσία της Πυλαίας προσφέροντας τις γνώσεις του και την εμπειρία του για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Για την ανανέωση συνεργασίας, ο Μπάμπης Ανανιάδης, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσαμε τη συνεργασία μας για άλλη μια χρονιά με την ομάδα της Πυλαίας. Είμαι υπερήφανος που συνεχίζω να οδηγώ αυτήν την ομάδα και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους παίκτες και το προπονητικό staff.

Ευχαριστώ τη διοίκηση της Πυλαίας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει με την ανανέωση του συμβολαίου μου. Είμαι αφοσιωμένος στην ανάπτυξη των παικτών και στην επίτευξη των στόχων μας, και είμαι βέβαιος ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να φτιάξουμε μια πολύ ανταγωνιστική και υγιή ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Αυτή η ανανέωση συμβολαίου αντιπροσωπεύει τη συνέχιση της δουλειάς μας, η οποία ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2021 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα , έχοντας καταφέρει ήδη κάτι τόσο σπουδαίο, τη κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία να εργαστώ με αυτούς τους εξαιρετικούς αθλητές και να συμβάλλω στην εξέλιξη τους σε αγωνιστικό επίπεδο.

Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και εύχομαι να πετύχουμε τους μικρούς ή τους μεγάλους μας στόχους που έχουμε θέσει».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ