fbpx

Πυλαία: Ανακοίνωσε τον Ορφανουδάκη για υπεύθυνο στους άνδρες

Πυλαία: Ανακοίνωσε τον Ορφανουδάκη για υπεύθυνο στους άνδρες

Ο Ανδρέας Ορφανουδάκης αναλαμβάνει υπεύθυνος του ανδρικού τμήματος της Πυλαίας, με τη διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει και επίσημα τη συνεργασία.

Αναλυτικά: «Ο ΑΕΣΧ Πυλαίας, και το τμήμα χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον Ανδρέα Ορφανουδάκη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του υπευθύνου του ανδρικού τμήματος.

Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα μας με σημαντικότερη στιγμή την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Θα συμμετέχει στην προσπάθεια του ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑ για μια δυναμική παρουσία στη νέα χρονιά της Handball Premier, μεταφέροντας την εμπειρία που έχει αποκτήσει στο χώρο μετά από μακροχρόνια παρουσία στα γήπεδα σαν παίκτης.

Για την νέα αυτή πρόκληση δήλωσε:

«Ένας υπέροχος κύκλος που άνοιξε για μένα το 1995 φτάνει στο τέλος του. Το ξεκίνημα έγινε στον Άρη με διάρκεια 14 ετών. Μετέπειτα αγωνίστηκα 4 χρόνια στον ΠΑΟΚ, 3.5 χρόνια στη ΧΑΝΘ, 1 χρόνο στον Κύδων Χανίων, μισό χρόνο στον Φοίβο Συκεών, μισό χρόνο στον Μακεδονικό κ τέλος 4.5 χρόνια στην Πυλαία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους προπονητές, συμπαίκτες και διοικούντες με τους οποίους συνεργάστηκα σε αυτή την πορεία.

Πλέον έχει ανοίξει ένας καινούριος κύκλος στο χώρο του Χάντμπολ για μένα, αυτός από το πόστο του υπευθύνου τμήματος της ανδρικής ομάδας της Πυλαίας. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία και κάθε επιτυχία στον καθένα ξεχωριστά.

Καλώς “ήρθες” Ανδρέα!».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ