fbpx

Μάλλιος: «Χρυσή ευκαιρία για το ελληνικό χάντμπολ το Παγκόσμιο»

Μάλλιος: «Χρυσή ευκαιρία για το ελληνικό χάντμπολ το Παγκόσμιο»

Δίπλα στην Εθνική ομάδα Νέων βρίσκεται γι’ άλλη μια φορά ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών ,Χάρης Μάλλιος, που ήταν κοντά στους νεαρούς διεθνείς μας αθλητές τόσο στην προετοιμασία, όσο και στους αγώνες που δίνουν τώρα.

Παράλληλα, μίλησε στην ΟΧΕ για το πως βιώνει τη διοργάνωση, για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που μετρά ήδη δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, αλλά και το τι σημαίνει για τη “γαλανόλευκη” αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

«Εγώ δεν είχα την τύχη στις μικρότερες ηλικίες να αγωνιστώ σε μια μεγάλη διοργάνωση, είχα όμως αρκετούς συμπαίκτες που αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων στη Θεσσαλονίκη το 2011. Για εμένα είναι πραγματικά χαρά μου να βρίσκομαι μαζί τους και να το ζω όλο αυτό.

Είναι καθαρά πλέον στο χέρι μας μετά τις δύο νίκες. Είναι σημαντικό που τα παιδιά έχουν αγωνιστικό ρυθμό, εμπειρίες που είναι πολύ σημαντικές.

Όπως είπα είναι μια «χρυσή» ευκαιρία για όλο το ελληνικό χάντμπολ, την οποία πρέπει να την εκμεταλλευτούμε πλήρως. Νομίζω ότι αυτό μας έλειπε όλα αυτά τα χρόνια κι εμείς θα έχουμε την τύχη να ζήσουμε δύο (στους νέους και τους Άνδρες).

Ακόμα και η Εθνική Νέων έχει αρκετά νεαρά παιδιά και τα επόμενα δέκα χρόνια, φυσικά με την στήριξη όλων και της Ομοσπονδίας είναι καθαρά στο χέρι μας να έχουμε κι άλλες επιτυχίες.

Τέλος, θέλω να εξάρω το έργο των Ελλήνων προπονητών που εμπιστεύονται αυτά τα παιδιά. Πρέπει όλοι μας να εμπιστευτούμε τους Έλληνες προπονητές και παίκτες και τα αποτελέσματα θα έρθουν από μόνα τους».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ