fbpx

Επέστρεψε μετά από 6 χρόνια στον Δούκα ο Ούρος Ζιβούλοβιτς

Επέστρεψε μετά από 6 χρόνια στον Δούκα ο Ούρος Ζιβούλοβιτς

Μετά από 6 χρόνια θα φορέσει και πάλι τη φανέλα του Δούκα, ο Ούρος Ζιβούλοβιτς, που έπέστρεψε στον Σύλλογο των Εκπαιδευτηρίων, ο οποίος ανακοίνωσε και επίσημα τη μεταγραφή του.

H ανακοίνωση αναφέρει: «Το τμήμα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τη μεταγραφή του Ούρος Ζιβούλοβιτς (1996, 1.98μ).

Γέννημα – θρέμμα Δούκας, ο 26χρονος αθλητής επιστρέφει ουσιαστικά στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του βήματα και ανδρώθηκε χαντμπολικα.

Είναι παίκτης που μπορεί από “one man show” να αναλάβει ειδικό ρόλο σε μια ομάδα και αναμένεται να αποτελέσει ένα ακόμα «όπλο» στη «φαρέτρα» του Γιώργου Χαλκίδη.

Ο 26χρονος αθλητής ξεκίνησε την καριέρα του στον ΑΣΕΔ στον οποίο και αγωνίστηκε μέχρι τα 22 του χρόνια. Μετακόμισε στον Νηρέα για να ακολουθήσουν στη συνέχεια δυο σεζόν στον Άρη Νίκαιας. Τη σεζόν 2022-2023 αγωνίστηκε στη Δράμα 86 ενώ στο παρελθόν ήταν μέλος των Εθνικών ομάδων παίδων, εφήβων και νέων.

Ήταν στους μεγάλους πρωταγωνιστές των ηλικιακών πρωταθλημάτων του Δούκα και MVP σε πολλές εγχώριες διοργανώσεις.

Στις πρώτες του δηλώσεις για την επιστροφή του στους «μπλε», ο Ούρος Ζιβούλοβιτς τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψω στην ομάδα που ξεκίνησα να παίζω χάντμπολ και στην οποία ανδρώθηκα! Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση και το τεχνικό team της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου και έκαναν εφικτή την επιστροφή μου στην οικογένεια του Δουκα, με την οποία από μικρη ηλικία έχουμε δημιουργήσει πολύ όμορφες αναμνήσεις!Πέρα από το συναισθηματικό κομμάτι το οποίο είναι μεγάλο, ο Δουκας είναι ιδανικός προορισμός για νέους παίκτες γιατί είναι μια ομάδα που δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα, θέλει να εξελίσσεται και να γίνεται καλύτερη μέσα από την προπόνηση και την σκληρή δουλειά. Έτσι και εγώ από την μεριά μου δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα και πιο ψηλά μπορεί . Τέλος εύχομαι να έχουμε μια καλή χρόνια με υγεία και πολλές επιτυχίες».

Ο Team Manager του ΑΣΕΔ, Γρηγόρης Χατσατουριάν δήλωσε για την επιστροφή του Ούρος: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που πιτσιρικάς τριγυρνουσε στα αποδυτήρια μας μαζί με τον Σασα, ανδρώθηκε στο σύλλογο μας και αποτελεί μέλος της ευρύτερης αθλητικής μας οικογένειας. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφει και που εμείς θα τον έχουμε και πάλι κοντά μας για να τον υποστηριξουμε σε μια ιδιαίτερη περίοδο για αυτόν. Θα βοηθήσει πολύ την ομάδα μας στην φετινή της προσπάθεια».

Η «οικογένεια» του ΑΣΕΔ καλωσορίζει τον Ούρος στο «σπίτι» του και του εύχεται υγεία και νίκες».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Χάντμπολ